Un nou transport agabaritic va tranzita drumuri din județul Cluj!

nello construct

CNAIR a anunțat un nou transport agabaritic pe ruta Borș II PTF si Albița PTF, acesta urmând să tranziteze si drumuri din județul Cluj.

Astfel în perioada 09.08 – 12.08.2023 se vor desfășura trei transporturi cu depășiri pe traseul: Borș II PTF (județ Bihor) – A3 – DN19 – Centura Oradea – DN1 – Tileagd – A3 – Cluj-Napoca – DN1C – DN17 – Beclean – DN17 – Varianta Ocolitoare a municipiului Suceava – DN2 – Moțca – DN28A – Târgu Frumos – DN28 – DN28D – DN28 – DN24B – Alnița PTF (județul Vaslui).

Vehiculele transportă pale eoliene.

Lățimea maximă a vehiculelor este de 3,5 metri, masa totală 40 de tone, lungimea 43 de metri și înălțimea de 4 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura in perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: