marian morar
m install
nello construct

Un nou mall se va edifica la Cluj! Care este locația?

zamblau eugen

Urbaniștii au dat aviz favorabil peste edificarea unui nou mall la Cluj. Acesta va fi situat între Florești și Gilău pe o suprafață de 7 hectare.

Proiectul presupune demolarea construcțiilor existente și ridicarea unei clădiri P+2E care va găzdui spații comerciale, spații de birouri și administrație.

Beneficiarul investiției este s.c. AWA Comert International s.r.l, din Cluj-Napoca, care dorește să construiască un centru comercial pe o suprafață de 74.079 mp (se va construi o clădire cu funcțiuni mixte: comerciale, depozitare, birouri, producție, servicii etc.). Terenul este situat în intravilanul comunei Florești, la intersecția străzii Mihai Eminescu cu DN1, pe amplasamentul târgului de mașini second-hand de la Luna de Sus.

De asemenea, sunt prevăzute aproximativ peste 3.000 de locuri de parcare la subsol, informează  monitorulcj.ro

Accesul principal pe parcelă, atât pentru angajați cât și pentru clienți, este propus din DN1 /E60. Acesta se va realiza prin intermediul intersecției de tip sens giratoriu propus.

În prezent, proiectul se află la etapa elaborării Planului Urbanistic Zonal (PUZ), care va stabili elemente de compoziție urbană pentru amplasarea și realizarea obiectivului propus precum și organizarea circulațiilor carosabile și pietonale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2