Un nou derapaj în presa locală! Autor: același jurnalist, Horea Hudrea!

burciu caz 01

Jurnalistul Horea Hudrea a recidivat cu un nou derapaj în presa locală, după ce a publicat un articol mincinos despre un presupus vot ”împotriva construirii autostrăzii Târgu Mureș – Iași” al deputatului turdean Cristina Burciu, realitatea fiind cu totul alta!

”Deputata PSD de Turda, Cristian Burciu  dar și deputatul clujean Cornel Itu a votat împotriva unui proiect de lege care stabilea construirea autostrăzii Iasi-Târgu Mureș, denumită autostrada ”Unirii” în decursul a 4 ani.

Proiectul de lege este important pentru județul Cluj dar și pentru Turda deoarece autostrada ar urma să lege trei regiuni de dezvoltare importante ale României, cea de Nord-Est cu regiunea Nord Vest și regiunea Centru”, anunța jurnalistul Horea Hudrea într-o știre difuzată în 7 noiembrie.

Articolul a fost distribuit pe mai multe grupuri de Facebook, apărând reacții negative (printscreen din grupul I Love Turda) în ceea ce privește ”votul” deputatului turdean.

burciu caz 02

În realitate, însă, informația era falsă!

Deputatul Cristina Burciu a avut o reacție virulentă la adresa acestei dezinformări, prin intermediul unui comunicat de presă, în care a acuzat ”fake news presa locală”.

”Contrar afirmațiilor mincinoase ”Fake-news PNL Cluj’’, minciuni preluate și promovate în stilul caracteristic de propagandă politică ieftină și de unii lideri PNL sau reprezentanți ”fake-news presa locală” din zona Turda-Câmpia Turzii, puteți vedea în link-ul de mai jos dovada clară votului meu de astăzi, un vot PENTRU aprobarea proiectului de lege privind aprobarea obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi – Târgu Mureş (Autostrada Unirii):

http://www.cdep.ro/pls/steno/evot2015.mp?idm=56&cam=2&leg=2016&pag=1&idl=1, a menționat deputatul turdean în precizările făcute.

Pus în fața unei noi situații de manipulare informațională, jurnalistul Horea Hudrea și-a cerut scuze. ”InfoAries.ro își cere scuze pentru informația insuficient verificată.”, a menționat el.

burciu caz 03

Însă, această informație nu a mai fost distribuită la fel de ”agresiv”.

Jurnalistul Horea Hudrea nu este la prima abatere profesională de acest gen. recent, el a dat o ”bombă” de presă, susținând că proiectul european de 150 de milioane de euro, al Companiei de Apă Arieș, a fost ”blocat” la Bruxelles, pentru ”inadverdențe tehnice”

”Proiectul de extindere și modernizare a infrastructurii de apă și canal, în valoare de 151 de milioane de euro, al Companiei de Apă Arieș a fost blocat la nivelul Comisiei Europene, spune surse politice din Cluj. Proiectul a primit avizul autorităților române dar a fost blocat la experții Comisiei Europene după ce s-au constantat ”inadverdențe tehnice””, menționa Horea Hudrea.

La câteva zile, însă, balonul de săpun manipulator s-a ”spart”, cei de la Compania de Apă Arieș SA anunțând, în cadrul unei conferințe de presă, semnarea contractelor de lucrări pentru Turda și Câmpia Turzii (nefiind nicio problemă în ceea ce privește ”blocarea” proiectului).

Citește și:

Radio-șanț Horea Hudrea: Nu s-a ”blocat” proiectul, ci s-au ”semnat” contractele pentru începerea lucrărilor!

În trecut, jurnalistul Horea Hudrea și-a trecut în ”contul profesional” alte fake-news-uri de acest gen, marea majoritate având la bază influența grupului USR/T9 (Emil Turdean/Andrei Suciu/Daniel Doboș), care se află într-o campanie politică de defăimare a administrației locale, existând și mesaje publice în care și-au asumat acțiuni de ”blocare” a proiectelor europene și a eventualilor bani europeni care ar putea ajunge la Turda, bani care pot contribui la dezvoltarea localității.

Citește și:

O nouă manipulare, marca Horea Hudrea: Anunțul ”greșit” era, de fapt, corect! Grupul celor care se opun banilor europeni, o nouă înfrângere!

Jurnalistul Horea Hudrea a ”executat” și comenzile de defăimare a TurdaNews, după ce siteul nostru a dezvăluit unele informații care nu erau pe placul grupului T9/USR, cum ar fi informațiile deținute de Andrei Suciu (președintele Asociației T9 și candidat USR la Parlament) cu privire la neregulile de la Zoo Turda sau faptul că fostul președinte USR Turda, Daniel Doboș, a făcut circa 20 de ani de închisoare în Germania, pentru două crime comise cu cruzime (nu în calitate de bodyguard, pentru că împușcarea victimelor s-a făcut cu o pușcă cu alice, nu cu un pistol de apărare!).

Citește și:

Ați mai auzit de FAKE NEWS (știri false) verificate? Le-a ”patentat” un jurnalist din Turda!

Jurnalistul Horea Hudrea este membru al Asociației Presei Profesioniste din Cluj. Deocamdată, APPC nu a luat nicio poziție în cazul său, deși este vorba despre un derapaj profesional mai mult decât evident.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top