Un nou caz scandalos în presa locală: Ovidiu Bucur a ”omorât” o profesoară! Apoi și-a cerut scuze!

ovidiu refleqt

Jurnalistul Ovidiu Bucur a comis-o, din nou! A publicat ieri o știre despre decesul unei cunoscute profesoare din Câmpia Turzii, fără minime verificări în astfel de situații, deși profesoara respectivă nu decedase!

”Nu pentru că și-a dorit… ci pentru că a întâlnit cel mai greu adversar!… și… a luptat… a luptat până în ultima clipă, pentru cele două comori ale sale, Mariana și Diana, care de astăzi își vor vedea mama doar în amintiri și vise”, a scris Ovidiu Bucur, despre decesul profesoarei Mariana Soporan.

Numai că, profesoara respectivă… nu decedase!

”În urmă cu 15 minute, am publicat o știre cu privire la tragica dispariție a doamnei profesoare, Mariana Soporan.

Din fericire, însă, pentru toți cei care o îndrăgesc pe cea mai simpatică profesoară de educație muzicală din câte a avut Câmpia Turzii, aceasta este VIE și SĂNĂTOASĂ! (…)

RefleqtMedia își cere scuze atât față de doamna profesoară, cât și față de toți cei care au fost șocați de știrea noastră inițială!”, a scris Ovidiu Bucur, după ce și-a dat seama de gafa comisă.

Nu este prima dată când, din graba de a da știri senzaționale, Ovidiu Bucur nu verifică informațiile sau le inventează, pur și simplu!

Citește și:

Jurnalistul FAKE NEWS inventează din nou! (UPDATE: Recunoaște că inventează!)

Nefiind vorba de un caz izolat, în ceea ce-l privește, astfel de practici ridică serioase semne de întrebare asupra vreunei tangențe cu jurnalismul.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top