nello construct

Un motostivuitor şi un teren cu vie, scoase la licitaţie de Administraţia Financiară, pentru recuperarea datoriilor!

Bunurile a două societăţi comerciale, una din Turda iar alta din Tritenii de Jos, vor fi scoase la licitaţie de Administraţia Financiară Turda, pentru recuperarea datoriilor la bugetul de stat.

Este vorba de Kovex SRL Turda (str. Lianelor FN), în cazul căreia se scoate la licitaţie un teren de 2000 mp, din intravilanul municipiului Turda, situat pe strada Cheii şi care figurează a fi teren cu vie. terenul este evaluat la preţul minim de 205.000 lei.

Cea de-a doua societate este Maritonia House SRL din Tritenii de Jos (nr. 106), în cazul căreia este scos la licitaţie un motostivuitor Klark , tip EM16, care are preţul de pornire stabilit la 32.400 lei, fără TVA.

Ambele licitaţii sunt programate în 12 iunie, prima fiind de la ora 12.00, iar cea de-a doua de la ora 10.00.

"Cei interesati in cumpararea bunurilor sunt invitati sa prezinte pana cel tarziu in 11.06.2014 urmatoarele: oferta de cumpare, dovada platii taxei de participare reprezentand 10% din pretul de pornire al licitatiei, imputernicirea care il reprezinta pe ofertant, in cazul persoanelor juridice de nationalitate romana, copie de pe certificatul unic de inregistrare eliberat de oficiul registrului comertului; pentru persoanele fizice romane, copie de pe actul de identitate. Taxa de participare se poate achita la Administratia Finantelor Publice Turda in contul RO25TREZ2195067XXX001507 beneficiar A.F.P. Turda cu cod fiscal 4426336", precizează oficialii Administraţiei Financiare Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: