m install
nello construct

Un MINOR din Sălaj, dat dispărut, a fost găsit într-un tren de către polițiștii clujeni!

floris

Un minor din Sălaj care a fost dat dispărut de către familie, a fost găsit într-un tren de polițiștii clujeni în timpul unor controale.

La începutul săptămânii, polițiștii de la Transporturi au făcut controale în trenuri și în gări, context în care au aplicat o serie de amenzi.

Astfel, în cadrul verificărilor desfășurate în zilele de marți și miercuri, un minor dispărut de acasă din Sălaj a fost identificat de polițiștii din Cluj și Sălaj, și încredințat ulterior unuia dintre părinți.

„La data de 9 ianuarie 2024, în jurul orei 08:40, polițiștii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca–Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Sălaj–Postul de Poliție Transporturi Feroviare Jibou au depistat într-un tren un minor, pe numele căruia era emisă o dispoziție de căutare emisă de I.P.J. Sălaj.

Tânărul nu prezenta urme de violență, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că, în perioada cât a fost plecat, nu a fost victima vreunei infracțiuni”, informează, sâmbătă, Poliția Română.

De asemenea, în urma controalelor pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranţă publică în stațiile de cale ferată și în trenurile de călători, au fost efectuate verificări în 443 de stații de cale ferată și 445 de trenuri de călători, fiind legitimate 3.216 persoane.

Mai mult, polițiștii au aplicat 399 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a contravențiilor aplicate fiind de 84.825 de lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: