Un medic veterinar din Turda ne învață cum să avem grijă de animăluțele de companie și igiena dentară a acestora

nello construct

„Învățarea sănătății dentare începe de la o vârstă fragedă!” spune medicul veterinar turdean, Mihai Rus.

Exact ca în cazul oamenilor și în cazul animalelor de companie igiena dentară este extrem de importantă. Cățeii și pisicuțele noastre au și ele carii, dureri de dinți etc. Deci trebuie să ne preocupăm și de acest aspect dacă le iubim.

Medicul veterinar turdean, Mihai Rus oferă câteva sfaturi pentru a avea un animal de companie sănătos și fericit.

Nu doar oamenii, ci și prietenii noștri necuvântători au nevoie de o igienă dentară adecvată pentru o viață fericită și sănătoasă. De aceea, este esențial să ne asigurăm că și cățeii noștri învață să se îngrijească corect de dinții lor încă de mici.

Periajul dinților este un obicei important ce previne apariția problemelor dentare și a afecțiunilor ce pot afecta sănătatea generală a animalelor noastre de companie. Începând de la o vârstă fragedă, îi putem obișnui pe cățelușii noștri să se lase periați și să se familiarizeze cu acest proces. Astfel, îi ajutăm să-și mențină dinții și gingiile sănătoase pe termen lung.

Un alt pas crucial în îngrijirea igienei dentare a animalelor este detartrajul. Acesta reprezintă o metodă profesională de curățare a tartrului și a depozitelor de placa bacteriană de pe dinții cățeilor noștri. Prin efectuarea periodică a detartrajului, prevenim apariția problemelor grave precum gingivita sau parodontoza.
Să ne asigurăm că le oferim celor dragi, în special celor cu blăniță, o viață sănătoasă și lipsită de dureri dentare. Cu cât începem mai devreme să le învățăm importanța igienei dentare, cu atât le oferim o calitate mai bună a vieții și îi ținem departe de suferințe neplăcute.

Așa că, dragii mei, să ne implicăm activ în promovarea unei igiene dentare sănătoase pentru toți prietenii noștri patrupezi!” scrie dr. Mihai Rus pe contul de Facebook. 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: