frontiera coronavirus serbia 3

Un magazin din Câmpia Turzii și-a sistat activitatea, din cauza COVID-19!

Un magazin din Câmpia Turzii a anunțat că-și sistează activitatea timp de 14 zile, din cauza unei posibile interacțiuni cu o persoană pozitivă COVID-19!

Este vorba despre magazinul UrsanAgro, situat pe strada Spicului nr. 2, un magazin agricol.

“Din pacate, magazinul de furaje si cereale UrsanAgro din Campia Turzii, anunta faptul ca timp de minim 14 zile activitatea va fi oprita, incepand cu data de 31.10.2020, fapt ce a fost realizat in momentul in care ni s-a comunicat rezultatul testului pentru Covid-19. Desi interactiunea cu persoana pozitiva a fost minima, fiind vorba despre tatal persoanei care se ocupa de magazin, ambele persoane locuind la doua adrese diferite, pentru siguranta noastra si a celor din jur si evitarea unui focar de infectii, am decis ca cel putin pana in data de 14.11.2020, activitatea noastra sa fie stopata! Ulterior, vom anunta pe pagina de Facebook Ursanagro, ziua redeschiderii!  Multumim pentru intelegere.“, este mesajul lui Cristian Ursan, managerul magazinului.

Incidența cazurilor COVID-19, în localitatea Câmpia Turzii, a ajuns la 3,77/1000 de locuitori, motiv pentru care autoritățile au impus unele măsuri de protecție anti-COVID, pe ”scenariul roșu”, printre care se află și aceea a puertării măștii de protecție în toate locurile publice.

Comentarii

ULTIMELE articole: