Un jurnalist clujean a CÂȘTIGAT procesul cu fiul unui multimilionar, care comentase DENIGRATOR pe Facebook, la adresa jurnalistului!

foto_012018_facebook-proces

Atenție la comentariile pe care le faceți pe Facebook, pentru că sunteți pasibili de o amendă directă din partea Poliției sau puteți fi dat în judecată, fiind obligat să plătiți daune morale, cheltuieli de judecată și alte cheltuieli (cum ar fi publicarea sentinței într-un ziar)! Liviu Alexa, jurnalist clujean și proprietarul Ziar de Cluj/NCN, a câștigat un astfel de proces cu fiul unui multimilionar clujean!

”Vlad Buzoianu, fiul milionarului Octavian Buzoianu, a suferit astazi o infrangere usturatoare in procesul intentat de jurnalistul Liviu Alexa, care l-a dat in judecata pentru un mesaj postat pe Facebook, in 13 iunie 2016.

In acel mesaj, juniorul Buzoianu, membru al uneia dintre cele mai bogate familii din Cluj, i-a facut pe jurnalistii Liviu Alexa, Alin Golban, Sabin Ripan si Ionut Geana santajisti si celule cancerigene ale orasului.”, menționează Ziar de Cluj, făcând referire la DC 15596/211/2016*.

”Nu banii m-au interesat in acest caz, ci apararea demnitatii mele si a breslei jurnalistilor. De la Alin Tise pana la Steluta Cataniciu, de la afaceristi precum Daniel Metz si pana la Vlad Buzoianu, toti trebuie sa plateasca pentru ca ne-au facut santajisti, pentru ca au incercat sa ne murdareasca reputatia, singurul bun de pret al ziarstului. Am promis si m-am tinut de cuvant, am promis ca ii voi da in judecata pe toti cei care vor indrazni sa ne jigneasca munca si meseria.Vreau sa multumesc Casei de avocatura Lapusan&Partners si, in mod special, maestrului Mihai Lapusan si doamnei avocat Andrada Persu pentru prestatiile exceptionale din acest dosar. Cu Mihai Lapusan la bara, m-am simtit increzator in cautarea dreptatii. 

Dosarul Gazeta s-a terminat cu achitarea totala a jurnalistilor. Acum, Vlad Buzoianu este condamnat pentru ca ne-a facut fara probe santajisti”, a declarat Liviu Alexa, jurnalist de investigatii cu experienta de 20 de ani de presa.”, a declarat Liviu Alexa, citat de sursa menționată.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top