nello construct

Un fost polițist de la Investigații Criminale va fi candidatul USR la Primăria Câmpia Turzii! ”Fără hoție în Primărie”

Un fost polițist de la Investigații Criminale va fi candidatul anunțat al USR Câmpia Turzii, pentru funcția de primar, la alegerile locale care vor avea loc în toamna anului viitor. Ioan Bakos și-a lansat zilele acestea pagina de Facebook, în calitate de candidat, iar anunțul oficial al partidului va fi făcut vineri!

Cine este candidatul USR la Primăria Câmpia Turzii?! Nimeni altul decât cel care a curățat străzile din localitate de cei mai periculoși indivizi. Până în iulie 2022 a fost șeful Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Câmpia Turzii.

”Sunt Ioan Bakoș. Mă cunoașteți ca polițistul care a reușit să prindă Clanul fraților Roșca. Astăzi vin în fața voastră drept candidat la Primăria Câmpia Turzii

Am curățat străzile orașului de cei mai periculoși indivizi din Câmpia Turzii. Am condus o echipă extraordinară de Investigații Criminale, de al cărei curaj sunt mândru. Astăzi lucrez în mediul privat. 

Timp de 20 de ani v-am apărat viața și avuția, am făcut din orașul nostru unul sigur, în care nu îți este frică în casă sau pe stradă.”, se prezintă viitorul candidat USR.

Printre primele mesaje ale sale face referire și la ”hoția” din Primărie și la ”clanurile primarului”.

”Întreaga mea carieră a însemnat curățarea orașului de hoți și infractori. A venit timpul să facem ordine în primărie. O primărie fără hoție înseamnă o primărie fără clanurile primarului. Câmpia Turzii este secătuită de bani de aceste clanuri. Bani care ar trebui să meargă în drumuri, locuri de joacă, creșe și grădinițe.”, spune Ioan Bakos.

Fostul polițist spune că a slujit cetățenii cinstiți și muncitori și va face la fel și după ce va câștiga alegerile locale.

”O viață mai bună se construiește pe siguranță.

Siguranță înseamnă un loc de muncă cu salariu decent. Înseamnă drumuri bune. Înseamnă servicii de calitate – de la Primărie, până la spitale și școli.

Cei care conduc astăzi orașul, îl conduceau și acum 10 ani, din alte funcții. Unde e șoseaua de centură? Unde este grădinița terminată de pe strada Retezatului?

Candidez pentru că așa nu se mai poate. Așa cum am servit, timp de 29 de ani, ca polițist de investigații criminale cetățenii cinstiți și muncitori, așa voi servi cetățenii și din Primărie.”, spune Ioan Bakos.

Conform ultimei declarații de avere, Ioan Bakos deținea 2 apartamente în Câmpia Turzii și o casă de vacanță în județul Mureș. De asemenea, avea 3 autoturisme, dar și un credit bancar luat în 2008 de la Banca Transilvania, în valoare de 40.000 de euro, care trebuie achitat până în anul 2038 (cel mai probabil, un credit ipotecar).

În prezent, Ioan Bakos lucrează în mediul privat. Prezentarea sa este publică pe siteul USR Cluj: https://cluj.usr.ro/ioan-bakos/

https://www.facebook.com/ioanbakos.usr

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: