nello construct

Un drum județean nou va face legătura între Autostrada A3 și Centura de sud a municipiului Cluj-Napoca

Administrația județeană informează că a aprobat realizarea unui drum județean nou care va face legătura între Autostrada A3 și Centura de sud a municipiului Cluj-Napoca.

Solicitarea pentru realizarea noului drum județean a venit de la primarul din Ciurila, Cristinel Popa.

Edilul a făcut demersuri către Consiliul Județean Cluj pentru realizarea drumului de legătură, iar administrația județeană la rândul său a înaintat către Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest, o propunere de construire și finanțare a unui nou drum județean care să facă legătura între Autostrada A3 și Centura de sud a municipiului Cluj-Napoca, cu ocolirea localităților Ciurila și Sălicea.

Prin asigurarea accesului la acest nou drum județean, primăria Florești va putea asigura și legătura dintre satul Tăuți (comuna Florești) și centura de sud a municipiului.

Acest nou drum județean va avea o lungime de aproximativ 14,5 km și va rezolva o parte din problemele de trafic din zona de vest a județului Cluj. Valoarea preconizată a investiției este de 18.750.000 euro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: