m install
nello construct

Un cuplu din Cluj a dat lovitura pe piața criptomonedelor! Au făcut 7 milioane de euro!

floris

Un cuplu din Cluj a raportat la ANAF venituri de aproximativ șapte milioane de euro din tranzacții cu criptomonede, în perioada 2016-2021.

Febra criptomonedelor a ajuns și în țara noastră, dar până acum nu au fost date oficiale despre câștigurile masive încasate de români. Printre cei care „au dat lovitura” pe această piață se numprp și o familie din Cluj, cu conexiuni politice, potrivit unor documente consultate de Newsweek România.

Elena Zaharia, 41 de ani, este din Cluj-Napoca și a câștigat în cinci ani aproape 35,56 de milioane de lei (circa 7 milioane de euro) din tranzacții cu criptomonede. Sunt câștigurile declarate, în perioada 2016-2021, pentru care a plătit un impozit de 1,76 milioane lei.

Clujeanca nu este o persoană publică și nu a deținut vreo afacere în România, dar este proprietară pe sute de apartamente în marea lor majoritate în Cluj-Napoca, construite de soțul ei, Claudiu Ionuț Zaharia.

Cuplul Zaharia este în top 3 al celor 200 de persoane și companii care au înregistrat câștiguri de aproape 1 miliard de lei, potrivit datelor consultate de Newsweek, dar nu toți au declarat aceste venituri.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: