nello construct

Un cunoscut om de afaceri din Cluj a decedat în urma unui accident stupid!

Un accident casnic stupid a dus la decesul unui cunoscut om de afaceri din Cluj.

Omul de afaceri Călin Așchilean a murit în cursul zilei de marți, în propria casă, în urma unui accident stupid.

Surse din anturajul acestuia spun că bărbatul a alunecat pe scările casei, în cursul dimineții, și s-a lovit la cap. El a considerat că nu este cazul să meargă la medic.

A fost găsit decedat de unul dintre copiii săi. Călin Așchilean era încă departe de vârsta pensionării, abia trecuse de borna 50.

La autopsia efectuată în cursul zilei de miercuri, la Institutul de Medicină Legală Cluj, medicii legiști au stabilit că există o relație de cauzalitate între lovitura la cap și deces, relatează Foaia Transilvană.

Înmormântarea este programată vineri, la ora 13, la cimitirul Mănăștur.

Dispariția fulgerătoare a omului de afaceri a șocat pe foarte multă lume. Soția lui Călin Așchilean, Andreea a scris și un mesaj de condoleanțe, pe o rețea de socializare.

”Cu tristețe și adâncă durere în suflet vă anunțăm că a trecut în neființă iubitul nostru tată, soț, frate, fiu, Călin Așchilean, părăsindu-ne fulgerător și lăsând un mare gol în urma. Corpul neînsuflețit va fi depus la Capela Noua a Cimitirului din Mănăștur, astăzi 28.09.2023 începând cu ora 19:00 pentru priveghi. Slujba de înmormântare urmând a avea loc în data de 29.09.2023 la ora 13:00 la Capela Noua a Cimitirului din Mănăștur. Dumnezeu sa îl ierte să să îl odihnească în pace!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: