m install
nello construct

Un copil de 2 luni, la un pas de a fi omorât în Spitalul Turda, dintr-o ”greșeală”! A fost dus de urgență la Cluj!

floris

Un copilaș de 2 luni a trecut prin momente dramatice, după o intervenție la Spitalul Turda, unde a fost internat împreună cu mama lui și cu sora lui de 2 anișori. Conform mamei tinerei, medicii i-ar fi dat o injecție cu adrenalină, deși trebuia folosită metoda cu aerosoli.

În urma intervenției, inima copilașului s-a oprit, însă în urma intervenției de urgență a avut noroc și și-a revenit, ulterior fiind dus la Cluj-Napoca, unde este ”în afara pericolului”, conform spuselor mamei celei internate.

Din disperare, femeia și-a postat azi indignarea pe grupul de Facebook al TurdaNews, iar ulterior am reușit să purtăm o convorbire telefonică, în care ne-a dat mai multe detalii.

Conform spuselor sale, copilul de 2 luni a fost dus la Cluj-Napoca, împreună cu tatăl lui, în timp ce mama a rămas în continuare internată la Spitalul din Turda, cu fetița de 2 ani. Conducerea spitalului ar fi recunoscut eroarea care s-a făcut, dar i s-a transmis să nu facă mare caz din asta.

”I-au transmis fetei mele că mâine o externează, deși fetița încă nu e bine. Are ceva infecție la plămâni. I s-a zis să nu comenteze!”, spune mama tinerei internate, care nici nu țtie ce poate să facă în astfel de cazuri sau cine poate interveni.

Am solicitat un punct de vedere și conducerii Spitalului Municipal Turda, însă până acum nu am primit nicio poziție exprimată pe acest subiect. Vom reveni cu un UPDATE în momentul în care vom primi o astfel de informare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

58 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: