nello construct

Un cățel lovit de mașină la Turda are nevoie de ajutorul nostru

O iubitoare de animale a venit de la Cluj până la Turda să ducă un cățel lovit de mașină la spitalul de urgență al USAMV.

Patrupedul își făcea „veacul” printr-o benzinărie. Nu își poate folosi picioarele din spate în urma accidentului și are nevoie urgentă de tratament dar și de un suflet cald și iubitor care să-l adopte.

Alina a văzut postarea unui clujean și s-a dus rapid cu mașina la Turda pentru a vedea cum poate ajuta.

”Azi-noapte am văzut un video cu Pedro trăgându-și picioarele printr-o benzinărie. Am căutat ajutor și am dat fuga până în Turda, pentru a-l prelua. Un cățel al nimănui, paralizat. 

Personalul benzinăriei spune că acolo își făcea veacul de cel puțin 5-6 ani. Dispăruse câteva zile și a apărut așa. Schingiuit. 

Nu era niciun veterinar deschis în Turda, așa că l-am adus la Serviciul de Urgențe Veterinare USAMV Cluj-Napoca, unde ȘTIU că va fi tratat ok. Donațiile tot vin, dar tind să cred că va fi nevoie de tot mai mulți oameni buni care să-l ajute. Oameni ca tine.

N-a zis nici mâc, bietul, când l-au ridicat să-l pună în mașină. I-au dat cu el o geacă a personalului, ”să simtă mirosul” și câțiva bănuți. Oameni buni. 

Am condus cu 30-40 km la oră, să nu-l doară gropile României. Tremura, dar cumva știa că nu-i vom face rău. Nu-și găsea locul în mașină… Într-un final, s-a lăsat cu totul pe Laura (cel mai mare semn de încredere pe care ți-l poate acorda un câine). 

Mulțumesc, Laura! Fără tine n-aș fi reușit! Ți-a arătat că are încredere în tine și mă bucur că te-a simțit. 

Avem nevoie de donații și share-uri multe! Poate și foster, la un moment dat. Urmează investigații amănunțite, cu siguranță costisitoare. Momentan, starea lui e… bună. Nu a avut febră (semn bun!), dar are nevoie de radiografii pentru început”, a relatat Alina, citată de stiridecluj.ro

Cei care pot ajuta cu oricât de puțin sunt rugați să trimitetă donații cu mesajul ”donație caine”, pe urmatoarele conturi:

Revolut (RON)

Beneficiar: Alina Vestea

Cod: awina2468,

sau cu nr de tel 0747947197, sau

IBAN RO10BREL0005506580220100 (RON)

Sursă foto/stiridecluj.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: