m install
nello construct

Un campion mondial şi european de karate vine la Turda la finele săptămânii

floris

În aceste zile Turda va fi gazda unui eveniment al Federaţiei Române de Karate. Clubul Sportiv Samurai Turda împreună cu Primăria Municipiului Turda, Consiliul Local Turda şi Compania de Apă Arieş vor organiza un stagiu naţional de pregătire cu maestrul Jean Paul Fishier din Franţa care deţine centura neagră 8 DAN şi este multiplu Campion Mondial şi European.

Stagiul de pregătire este unul naţional la care vor participa membrii federaţiei de specialitate.

Întâlnirea cu Jean Pierre Fisher, spun oficialii clubului turdean, este foarte importantă pentru seniori clubului vor participa în foarte scurt timp la Bucureşti, la  Campionatul Mondial. Evenimentul din capitală este o primă selecţie pentru loturile naţionale de copii care vor să participe în toamnă la Campionatul European de la Sheffield Anglia.

Antrenamentele de la Turda se vor desfăşura în sala de sport a şcolii „Avram Iancu”, după următorul program: vineri de la orele 18:00, sâmbăta vor fi două antrenamente, unul dimineaţa de la orele 10:00 şi celălalt de la orele 18:00, iar duminică un singur antrenament de la orele 10:00.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: