nello construct

Un BMW aparţinând unui locuitor din Câmpia Turzii a făcut senzaţie la “Night Shadows Tunning Show”

Timp de două zile Alba Mall a fost gazda celei de-a doua ediţii a “Night Shadows Tunning Show”, o expoziţie cu unele dintre cele mai frumoase maşini modificate din ţară.

Cei care au vizitat ieri expoziţia au putut vedea peste 50 de maşini din marile oraşe, dar şi câteva modele feminine care şi-au etalat frumuseţea printre acestea, informează Ştirile PRO TV.

Principala atracţie a expoziţiei a fost de departe un BMW E36 Cabrio din anul 1994, al cărui deţinător este Cristian Vălean din Câmpia Turzii, care a câştigat comopetiţia la categoria "Best interior".

"Proprietarul  ne-a declarat că începând încă din anul 2005 lucrează continuu la echiparea acesteia. Maşina este dotată cu uşi electrice, piele cameleon adusă special din America, uşi lambo doors, suspensii pe perne de aer, 7 monitoare, 15 difuzoare, etc şi este vopsită cu 7 nuanţe de culori…Următorul obiectiv, un motor turbo de 450 de cai putere şi uşi cu telecomandă" mai menţionează sursa citată.

Cristian este deţinătorul a peste 60 de cupe câştigate la evenimente de tuning, atât pe plan naţional cât şi internaţional.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: