Un bazar de joburi și un eveniment de Halloween pentru copii sunt deliciile acestui weekend la VIVO! Cluj-Napoca!

vivo weekend

În perioada 26 octombrie și 28 octombrie VIVO! Cluj-Napoca îi va întâmpina pe clienți cu un târg de cariere ce va reuni companii importante și un eveniment dedicat copiilor cu ocazia faimoasei sărbători de Halloween.

 

Timp de trei zile zona de food court a VIVO! Cluj-Napoca va reuni companii importante din domeniile de retail, servicii, farma, horeca și recrutare ce își vor expune locurilă de muncă disponibile. Printre companii menționăm Inditex, Carrefour, McDonald’s, Decathlon, DIGI, B&B Collection, Podul cu jucării, Sensiblu, C&A, Sphera Group, Lunch Box, Levi’s, Absolute Jobs.

În plus, vineri, 26 octombrie, începând cu ora 17.00, domnul Andrei Țigănaș va susține un seminar cu privire la comunicarea nonverbală, comunicarea paraverbală precum și cu privire la improvizații – cum să ieși din situații neprevăzute. Mai mult decât atât, Biblioteca Județeană va pregăti diverse activități pentru clienți ce îi va ghida în pregătirea unui CV, a unei scrisori de intenție și cum să se prezinte la un interviu.

Târgul va avea loc în perioada 26 octombrie-28 octombrie, între orele 10.00-22.00.

În acest weekend, VIVO! Cluj-Napoca a pregătit și un eveniment distractiv pentru cei mici.

Astfel, între 26 și 28 octombrie, Piațeta Matei Corvin, de lângă Biroul de Informații din VIVO!, va fi decorată cu un labirint magic și o biserică bântuită. Copiii se vor distra în timpul atelierelor creative cu monstruleți de piatră, pictură cu sare, origami de Halloween, păpuși de mână. Atelierele vor avea loc zilnic după următorul program: vineri, între orele 17.00-20.00, sâmbătă și duminică, între orele 16.00-20.00.

Mai multe informații pe vivo-cluj.com.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top