Un bătrân, lovit în plin de tren, la Apahida! (UPDATE)

4-760x490

În această după-amiază un bătrân, care și-a făcut cumpărăturile la magazinul Penny din Apahida și se îndrepta spre casă, a fost lovit de tren, fiind proiectat la zeci de metri de locul impactului.

Martorii oculari susțin că bătrânul era un localnic surd.

”Eram la doi pași de el. Vă spun sincer i-a dat trenul una și a zburat câțiva zeci de metri. El stătea la barieră, iar la un moment dat s-a aplecat după plasa pe care a pus-o pe jos, până trece trenul. Atunci s-a întâmplat totul. Probabil s-a dezechilibrat și a căzut în fața trenului”, a spus unul dintre martorii oculari, citat de Foaia Transilvană.

UPDATE:

”Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj au fost sesizați în jurul orei 15.20 cu privire la faptul că, pe calea ferată din Apahida, o persoană ar fi fost accidentată de un tren.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat un bărbat în vârstă de 75 de ani, din Cluj-Napoca, ce suferise leziuni incompatibile cu viața.

Trupul neînsuflețit al bărbatului urmează a fi transportat în vederea efectuării necropsiei.

În cauză cercetările continuă, fiind desfășurate activități specifice pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă.”, a transmis IPJ Cluj.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top