marian morar
m install
nello construct

Un bărbat din Tritenii de Jos și-a bătut soția cu o coadă de mătură, dar a fost condamnat cu SUSPENDARE!

zamblau eugen

Un bărbat din comuna Tritenii de Jos, județul Cluj a fost trimis în judecată în luna decembrie a anului 2023, după ce și-a bătut soția cu o coadă de mătură.

Acum, bărbatul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

Cum s-a ajuns la violență?

Potrivit rechizitoriului, în data de 1 iulie 2022, între bărbat și soția acestuia a izbucnit un scandal, de la faptul că ea a refuzat să ridice singură o canapea. Agresorul a început să-i adreseze injurii, după care acesta a luat-o de o mână şi a trântit-o de perete. Atunci, victima l-a împins şi ea, după care au continuat să se certe.

În ziua următoare, femeia i-a spus soțului său că vrea să divorțeze. Auzind acestea, bărbatul i-a adresat injurii, după care a lovit-o cu o coadă de mătură din lemn la nivelul mâinii stângi, provocându-i mai multe leziuni vizibile. Victima a chemat Poliția şi a solicitat emiterea unui ordin de protecţie.

Echipajul de poliţie prezent la faţa locului a constatat starea victimei şi a procedat la emiterea unui ordin de protecţie provizoriu împotriva inculpatului. De asemenea, s-a procedat la examinarea persoanei vătămate şi efectuarea de fotografii judiciare, din care rezultă echimozele produse de loviturile aplicate de inculpat.

Bărbatul a fost condamnat la pedeapsa de 1 an închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, cu un termen de supraveghere de 2 ani. De asemena, agresorul a fost obligat ca pe parcursul termenului de supraveghere, să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile în cadrul Primăriei Comunei Tritenii de Jos ori în cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.

Sursă: gazetadecluj.ro 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2