marian morar
m install
nello construct

Un bărbat din Cluj Napoca a fost arestat după ce și-a bătut soția

zamblau eugen

La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 12.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție a fost sesizată de către o femeie, de 42 de ani, cu privire la faptul că la data de 21 februarie a.c. ar fi fost victima unor agresiuni fizice exercitate de soțul acesteia.

Din cercetările derulate de polițiști a reieșit faptul că, la data de 21 februarie a.c., în timp ce se aflau în locuința din cartierul Mănăștur, în contextul unor discuții în contradictoriu, bărbatul ar fi devenit violent, agresând-o fizic pe femeie, aplicându-i două lovituri cu pumnul, respectiv una în spate și una în zona feței.

În baza celor constatate și a materialului probator, polițiștii au emis imediat ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele bărbatului.

În cursul zilei de 23 februarie, aflându-se în continuarea activităților investigative, polițiștii au administrat noi probe în cadrul dosarului penal din care au rezultat aspecte privitoare la săvârșirea de către acesta a infracțiunilor de șantaj și influențarea declarațiilor, prin aceea că ar fi încercat să convingă victima să nu sesizeze organele de poliție, sub amenințarea unor fapte de natură penală.

În urma întregului probatoriu administrat, la data de 23 februarie a.c., acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt efectuate în continuare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare, influențarea declarațiilor și șantaj.

Fotografie cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2