marian morar
m install
nello construct

Un avocat turdean, acuzat că terorizează familia unei femei cu care a avut o relație

zamblau eugen
Avocatul turdean Alb Traian este acuzat că terorizează familia unei femei cu care a avut o relație. Femeia este farmacistă în Cluj și în plângere a detaliat momentele de teroare prin care a trecut.

Conform site-ului Gazeta de Cluj, „femeia a depus o plângere împotriva avocatului pe care îl acuză de hărţuire (52 de acte materiale – 40 apeluri telefonice, 12 mesaje text).

Cei doi au început relația în 2017, iar avocatul s-a mutat la ea. Însă, la scurt timp, acesta ar fi avut un comportament agresiv, atât cu ea, cât și cu copilul ei. După mai multe episoade violente, în anul 2020 a obținut un ordin de restricție împotriva avocatului, care insistă să fie reprimit în apartamentul lor.
”(…) Când persoana vătămată şi fiul ei au ieşit din apartament, inculpatul le-a arătat acestora o chingă, ameninţând că dacă nu este primit „înapoi” urmează să se sinucidă cu acea chingă, fiind agitat, isteric, incoerent şi paranoic. În acest mod, inculpatul „a obţinut” revenirea în apartamentul persoanei vătămate, însă după scurt timp şi-a reluat comportamentul agresiv (verbal, fizic, psihic) şi de hărţuire şi a început să impună victimei schimbarea propriilor obiceiuri şi înlocuirea acestora cu tabieturile sale (îngrădirea şi limitarea dialogurilor cu minorul, a vizitelor la părinţii, a conectărilor personale cu prietenii, etc.).

În plus, inculpatul Alb Traian Valer i-a solicitat persoanei vătămate să-şi şteargă din telefonul mobil toate aplicaţiile cu scop de conectare socială, să-şi schimbe parolele de e-mail, deoarece dorea să-i controleze corespondenţa electronică. Când persoana vătămată a manifestat opoziţie, inculpatul a început să o înjure, să lovească obiecte şi să ameninţe că urmează să trimită interlopi „peste” părinţii ei, respectiv „să trimită” controale la cabinetul tatălui şi cabinetul fratelui persoanei vătămate, ambii activând ca medici.

Cu timpul, Alb Traian Valer a solicitat persoanei vătămate să nu mai vorbească la telefon cu oamenii din anturajul ei, decât sub supravegherea lui strictă (în caz contrar devenea violent), i-a cerut ştergerea contului de facebook, a aplicaţiei WhatsApp şi în final i-a impus acesteia să renunţe la smart-phone, ceea ce s-a şi întâmplat”, arată datele din dosarul penal.

Avocatul turdean nu s-a oprit nici în momentul în care femeia i-a făcut plângeri penale la Poliție, spunând că are relații și nimeni nu-i face nimic.
”Pe fondul comportamentului abuziv al inculpatului şi probabil exclusiv datorită acestui comportament, starea psihică şi fizică a persoanei vătămate a început să se degradeze semnificativ, fiind depăşită de toate evenimentele, de suferinţa copilului ei, de sentimentele de anxietate şi frică, astfel că s-a îmbolnăvit grav, a fost diagnosticată cu anemie severă, a slăbit foarte mult şi a ajuns în stare critică la medic, unde a fost urmărită de către inculpat, care a început să dea telefoane de ameninţare familiei şi chiar medicului curant.

(…) După depunerea primelor două sesizări la Secţia 3 Poliţie, inculpatul a comunicat victimei şi familiei acesteia că are relaţii în poliţie, prin natura profesiei, că nu îi este frică de repercusiuni, pentru că nu va fi cercetat, astfel că şi-a reluat comportamentul, comunicând persoanei vătămate că dacă nu se supune ordinelor lui, o va urmări la locul de muncă, la domiciliu ori în alte locuri publice, va insista cu telefoane ameninţătoare la părinţii ei, îi va leza integritatea fizică şi sănătatea, toate cu scopul evident de a insufla persoanei vătămate o stare de temere permanentă, respectiv o teroare psihică, urmând să îşi folosească toate relaţiile şi influenţele prin care ar putea să le însceneze tatălui şi fratelui persoanei vătămate eventuale infracţiuni de luare de mită”, arată dosarul de judecată.

Plângerile femeii au rămas fără „ecou” la Poliție, polițiștii spunând că nu e de competența lor să cerceteze un avocat. Ulterior, cu ajutorul unui avocat, dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj, unde s-au conexat toate plângerile.

Avocatul turdean a mai fost acuzat în trecut că a bătut o femeie din Turda și a fost condamnat penal pentru trafic de influență, însă cazierul i-a redevenit „curat”, după o acțiune în instanță.

Mai multe detalii puteți citi în articolul publicat de Gazeta de Cluj:

Avocat clujean acuzat că de ani de zile terorizează familia unei femei cu care a avut o relație

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2