Un arbitru turdean, înlocuit la pauza meciului! Vezi de ce și unde s-a întâmplat asta!

Andrei-Nagy-arbitru-1

Arbitrul turdean Andrei Nagy a fost înlocuit la pauza meciului din Liga 4 a județului Alba, dintre Spicul Daia Română și CIL Blaj, tot acolo unde a mai trecut prin două momente de care nu-și aduce aminte cu plăcere.

Andrei Nagy, component al lotului arbitrilor de Liga 2, a acuzat unele probleme medicale, respectiv probleme stomacale, și a solicitat înlocuirea sa la pauza meciului dintre cele două echipe, la scorul de 0-0.

”La Daia Română, s-a petrecut un moment mai rar întâlnit pe terenurile de fotbal, „centralul” întâlnirii din Liga a 4-a dintre Spicul Daia Română și CIL Blaj nemaiputând continua din motive medicale. În criză de timp, Alexandru Vodă, președintele Comisiei Județene de Arbitri Alba, totodată asistent în lotul Ligii 1, a găsit soluția salvatoare și l-a trimis la meci pe Darius Iviniș, din Alba Iulia. Acesta a ajuns la meci într-un timp record și actul secund s-a reluat cu o întârziere de 15 minute.”, a menționat Ziarul Unirea.

Arbitrul turdean, care este înregistrat la comisia județeană de arbitrii din Alba, a mai fost implicat într-un eveniment neplăcut la Daia Română, acum 5 ani, când l-a eliminat pe antrenorul gazdelor, care era trecut și jucător titular, înainte de începerea jocului! Așa că gazdele au fost nevoite să facă o schimbare în primul 11, chiar înainte de meci.

Tot la Daia Română, arbitrul turdean a omis să-l elimine pe un jucător, după ce i-a acordat și al doilea cartonaș galben, la un joc care s-a disputat în urmă cu 3 ani.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top