nello construct

Un ansamblu imobiliar modern se va edifica în satul Casele Micești pe o suprafață de 3 hectare!

Comuna Feleacu se dezvoltă. Acum un ansamblu rezidențial așteaptă undă verde pentru a fi edificat în satul Casele Micești.

Acesta se va întinde pe o suprafață de aproape 3 hectare. Proiectul urmează să fie edificat în satul Casele Micești, comuna Feleacu, și se află acum în faza obținerii avizului de oportunitate pentru elaborarea planului urbanistic zonal (PUZ).

Conform documentației tehnice, se dorește realizarea a două PUZ – uri pentru această suprafață totală de teren studiată, reparcelarea terenului și construcția unor locuințe, a unui mic spațiu verde și a căilor de acces aferente.

În total, proiectul prevede realizarea a 22 de parcele construibile, 3 parcele pentru drumuri și 2 pentru spațiul verde. Din terenul studiat de 29.102 de metri pătrați, o suprafață de 25.048,89 mp va fi destinată locuirii, o suprafață de 286,13 mp pentru spațiul verde cu acces public nelimitat, iar una de 3.766,98 mp pentru drumurile locale de acces, relatează media9.ro

Conform documentației tehnice, accesul pe amplasament se va face de pe drumul comunal DC 71 situat la nord-vest fată de amplasament.

Beneficiarii acestei investiții sunt Bogdan Gondoschi & asociații, iar proiectantul general este s.c. Morărescu Design Studio S.R.L din Năsăud, județul Bistrița-Năsăud.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: