nello construct

Un angajat al Delgaz Grid din Câmpia Turzii a luat locul III la Olimpiada Tehnică 2023

Peste 50 de specialiști au intrat în competiția finală a Olimpiadei Tehnice 2023, organizată de Delgaz Grid la Mediaș.În calificări, numărul acestora a fost de 1000, dintre care s-au selectat cei mai buni, 15 dintre ei fiind premiați la diverse categorii profesionale.

Printre premianți se află și un angajat din Câmpia Turzii, care a câștigat locul III la categoria Sudură – activități de sudură PE (polietilenă) și OL (oțel), fiind devansat de concurenții din Iași și Moinești.

„A fost o ediție foarte competitivă. Să reușești să fii cel mai bun în meseria ta cred că este o realizare cu atât mai deosebită cu cât toți colegii au dovedit că sunt foarte bine pregătiți. Felicitări câștigătorilor și felicitări tuturor celor care au participat dovedind curaj și dorința de a se perfecționa în meseria lor”, a spus Cristian Ifrim, director general adjunct Delgaz Grid.

Olimpiada Tehnică este un proiect intern al Delgaz Grid ajuns la cea de-a X-a ediție. A fost inițiat de tineri ingineri din companie, care au gândit și au transpus în realitate această competiție ca mod de perfecționare pentru angajații din aria de distribuție a gazelor naturale care au activitate de teren. De-a lungul anilor acesta s-a dovedit a fi nu doar un mecanism de a-i antrena pe angajați pentru a le fi recunoscute meritele, ci și o modaliatate de învățare continuă și un schimb de experiență între colegi care își desfășoară activitatea în 20 de județe din țară, organizați pe 12 Centre de Operațiuni Rețea Gaze Naturale (CORGN). Delgaz Grid speră ca această competiție să se transforme de anul viitor într-una la nivel național prin implicarea și a altor companii de distribuție a gazelor naturale.

După probe teoretice și practice care au durat timp de 10 ore premiile au fost adjudecate:

La categoria Mentenanță, Locul I a ajuns la Sebeș (AB), Locul II la Moinești (BC) iar Locul III la Sighișoara (MS).

La categoria Activități speciale, Locul I a ajuns la Timișoara (TM), Locul II la Botoșani (BT) iar Locul III la Baia Mare (MM).

La acetagoria Măsură, Locul I a ajuns la Cluj-Napoca (CJ), Locul II și III la Suceava (SV) și Botoșani (BT).

La categoria Sudură: Locul I la Iași (IS), Locul II la Moinești (BC), Locul III la Câmpia Turzii (CJ).

La categoria Lucrul sub presiune: Locul I a ajuns la Ungheni (MS), Locul II la Cluj-Napoca (CJ) iar Locul III la Timișoara (TM).

La categoria Juniori: Locul I a ajuns la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” Cluj-Napoca, Locul II la Liceul Tehnic „Dorin Pavel” Alba Iulia iar Locul III la Liceul Tehnic „Constantin Bursan” Hunedoara.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: