182613549 1455112234832536 4043276282369222475 n

Un actor de la Teatrul Național ”Aureliu Manea” Turda, nominalizat pentru premiu la un festival internațional de film!

Un actor de la Teatrul Național ”Aureliu Manea” Turda a fost nominalizat la premiul pentru cel mai bun actor la un festival internațional de film din Buenos Aires (Argentina). Filmul în care joacă este disponibil pe platforma Netflix.

Este vorba despre actorul Vali V.Popescu.

”Actorul Teatrului Național Aureliu Manea a fost nominalizat la premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal la Festivalul Internațional de Film din Buenos Aires.

Nominalizarea este pentru filmul „Între chin și amin”, unde acesta interpretează rolul lui Tase Caraman, un tânăr compozitor, care se întoarce de la studii din Viena. Acesta este arestat la scurt timp după logodna cu iubita lui, Lia, și aruncat în iadul închisorii din Pitești, unde un amplu experiment de reeducare prin tortură este în plină desfășurare. Oribilul experiment comunist, copiat după modelul sovietic, este condus de temutul Ciumău, comandantul închisorii. Compozitorul supraviețuiește torturilor de neimaginat datorită credinței lui neclintite și, după eliberare, compune Oda lui Dumnezeu. Muzica o salvează pe logodnica lui, Lia.

La același festival, Toma Enache, regizorul filmului, a câștigat premiul pentru cel mai bun regizor.

Actorul Vali V. Popescu este nominalizat pentru cel mai bun actor într-un rol principal alături de actori cunoscuți din cinematografia internațională, iar câștigătorul va fi anunțat pe data de 25 mai.

Filmul „Între chin și amin” este disponibil pentru vizionare pe platforma de streaming Netflix.

Îi urăm multă baftă talentatului actor!”, a transmis Teatrul Național ”Aureliu Manea” din Turda.

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.