nello construct

Uite ce bloc se construiește pe strada Ștefan cel Mare din Turda, lângă podul Arieșului!

În apropierea podului peste Arieș, pe strada Ștefan cel Mare nr. 1, se pregătește construirea unui bloc. Deocamdată, investiția este la faza de avize și PUZ.

Noul bloc, care este o investiție privată, va avea locuințe colective, spații comerciale de birouri, dar și spații comerciale. Terenul pe care se construiește aparține societății Bagger Agregate SRL din Feiurdeni, județul Cluj, companie care în anul 2022 a avut o cifră de afaceri de 472.585 lei.

Clădirea ce urmează a fi construită are un regim de înălțime de S+P+7+2ER, cu parcări la subsol și la nivelul solului. De asemenea, este propusă și construirea unui loc de joacă pentru copii.

Noul bloc va avea pe malul opus blocul neterminat din sensul giratoriu, care a rămas așa încă de la revolta din decembrie 1989, din cauză că cele trei instituții proprietare nu au ajuns la un acord în ceea ce privește condițiile în care s-ar putea continua construcția.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: