nello construct

Uite așa se produc accidentele! Un șofer SMURD, la un pas să dea peste un motociclist! (VIDEO)

Vedem din ce în ce mai des șoferi teribiliști, indiferenți și inconștienți de pericolul la care se expun și la care îi expun și pe ceilalți atunci când aleg să facă vreo manevră în trafic.

În loc să fim mai vigilenți și să încercăm să evităm posibilele pericole atunci când ne aflăm la volanul autoturismului, preferăm să nu dăm importanța mai deloc la ceea ce se întâmplă în jurul nostru și ne credem stăpâni pe șosele.

Astăzi, un motociclist a fost doar la un pas de a fi implicat într-un accident rutier, după ce un șofer SMURD era să dea peste acesta pe Calea Mănăștur, în apropiere de Platinia.

Nefiind atent și fără să se asigure cu mai multă atenție, șoferul de SMURD a schimbat imediat banda, fiind extrem de aproape să intre în motociclistul care circula regulamentar.

Accidentul nu a fost posibil datorită motociclistului, care a avut viteză de reacție, și s-a băgat pe banda de biciclete.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: