m install
nello construct

Ucu Faur caută soluţii pentru ruinele Casei de Cultură

floris

Candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor, avocatul Ucu Faur, spune că nu a renunţat la ideea creării unei universităţi la Turda, dar că în urma unor discuţii cu posibili investitori s-a găsit o altă variantă pentru finalizarea lucrărilor la clădirea de lângă Primărie, care ar fi trebuit să fie Casa de Cultură. Soluţia ar fi construirea unei „şcoli de meserii”, deoarece s-a identificat o problemă la nivelul municipiului: aceea că dispar „meseriaşii”.

 

În opinia lui Ucu Faur, un meseriaş bun poate avea venituri bune, cu condiţia ca el să fie priceput, ori această pricepere nu poate fi dobândită decât în urma unei şcolarizări pe măsură.

 

„PSD-ul m-a propus, iar PNL-ul mă vrea în Parlament!”

 

Ucu Faur a făcut referire şi la o declaraţie recentă a premierului Tăriceanu. Acesta a declarat la o întâlnire cu reprezentanţii avocaţilor că în viitorul Parlament este nevoie de o prezenţă de calitate a avocaţilor şi mai numeroasă, pentru a fi benefică elaborării actului legislativ, care uneori suferă în privinţa calităţii, pentru că în acest moment există lacune în elaborarea legilor, din cauza absenţei oamenilor cu experienţă profesională, cu practică în domeniul avocaţial. „PSD-ul m-a propus pentru Parlament, iar PONL-ul se pare că mă vrea să fiu acolo”, a concluzionat, zâmbind, avocatul Ucu Faur.

(Articol publicat în săptămânalul Obiectivul de Arieş)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: