Turneul de tenis Transylvania Open 2023, de la Cluj-Napoca, a intrat sub Înaltul Patronaj al Casei Regale a României!

nello construct

Turneul de tenis Transylvania Open 2023, care se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 16 – 22 octombrie, a intrat sub Înaltul Patronaj al Casei Regale a României.

Ceremonia de conferire a prestigiosului statut a avut loc miercuri, 9 august, la Castelul Regal Săvârșin, în prezența Majestății Sale Margareta și a Alteței Sale Regale Principele Consort Radu, a echipei Transylvania Open,  alături de invitați speciali și reprezentanți ai presei.

Prin acordarea Înaltului Patronaj turneului Transylvania Open WTA250, Casa Regală a României își exprimă susținerea necondiționată a sportului alb și implicit a valorilor pe care acesta le promovează: fair-play, tenacitate, onoare și respect.

Familia Regală sprijină dezvoltarea tenisului în România și încurajează sportivii să persevereze în atingerea excelenței în acest sport. Turneul de tenis Transylvania Open reprezintă o ocazie excepțională pentru comunitatea tenisului românesc și internațional de a se reuni în jurul unui eveniment care face onoare țării.

Începând cu ediția din 2023, care va avea loc în perioada 16 – 22 octombrie, Familia Regală a României va fi reprezentată la Transylvania Open și va fi prezentă la turneu alături de jucători, oficialități și iubitori ai tenisului.

După ceremonia de conferirea a Înaltului Patronaj al Casei Regale a României, a urmat un simbolic schimb de mingi pe Terenul de Tenis din Parcul Regal între fostul mare tenismen Horia Tecău și directorul Transylvania Open, Patrick Ciorcilă. Lor li s-au alăturat pentru un scurt joc de mingi, Horea Ciorcilă, președintele Banca Transilvania și Bogdan Nițescu, fostul antrenor al lui Patrick Ciorcilă.

”Este o omoare deosebită pentru noi să primim Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodie Coroanei Române. Transylvania Open este un turneu de tenis care după doar două ediții a primit recunoaștere internațională, fiind desemnat anul trecut cel mai bun turneu din lume la categoria WTA250.

Distincția oferită de Majestatea Sa Margareta marchează o etapă importantă în dezvoltarea acestui eveniment sportiv și îi oferă o prestație și o valoare specială care ne motivează să continuăm pe acest drum și să transformăm turneul într-un eveniment sportiv cu tradiție și prestigiu internațional.

Cu sprijinul Casei Regale a României, Transylvania Open continuă să crească și să se consolideze ca unul dintre cele mai prestigioase turnee de tenis din lume, aducându-le românilor bucuria și emoția sportului la cel mai înalt nivel”, a declarat Patrick Ciorcilă, directorul turneului de tenis Transylvania Open.

Ediția a III-a a turneului Transylvania Open se va disputa în BT Arena, iar spectatorii vor putea urmări meciuri care se vor juca indoor, pe hard pe cele două terenuri de joc.

La această ediție și-au confirmat participarea mai multe jucătoare de top din România, Sorana Cârstea (locul 32 WTA), Ana Bogdan (locul 39 WTA) și Jacqueline Cristian (locul 121 WTA).

La turneul Transylvania Open WTA250 vor fi acordate premii în valoare de 259.000 de dolari și 280 de puncte.

Sursa foto: Transylvania Open

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: