Screenshot 2021 06 02 at 21.10.28

Turneu caritabil de fotbal pe terenul sintetic de la Luncani

Pe terenul sintetic de la Luncani va avea loc un turneu de fotbal, în perioada 19-20 iunie, organizat de echipa Arieșul Hădăreni, scopul fiind unul caritabil, respectiv adunarea de fonduri pentru familia lui Cristi Vescan.

”Sportul înseamnă sănătate și putem fii încrezători ca prin sport îl putem ajuta și pe micuțul Cristi. Vom organiza acest turneu caritabil pe terenul sintetic din Luncani, jud. Cluj, respectând toate masurile in vigoare de prevenție a Covid-19. Echipele doritoare se pot înscrie printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau la numărul de telefon: 0728923459.

Menționăm faptul că este un turneu caritabil la care orgoliile fotbalistice, ambițiile de a câștiga sau de a demonstra cât de buni suntem constă în ce donație se face și suna care se va strânge la finalul acestui turneu. Taxa de participare de echipă incepe de la 200 de lei, însă se poate dona oricât peste această sumă.Se va face o urnă în care se vor pune toți banii de la echipe pentru înscriere cât și donațiile din timpul turneului.”, au transmis organizatorii.

Urba cu bani se va deschide duminică, înaintea finalei, iar banii vor fi puși în contul familiei lui Cristi Vescan.

Povestea lui Cristi Vescan:

Pentru a duce o viață normală, Cristi are nevoie de 19.000 de euro.

Cristi Vescan este un băiat, în vârstă de 10 ani, din Hădăreni, județul Mureș. S-a născut cu o malformație congenitală care-l împiedică să meargă normal, din cauza unor contracții musculare care-i fac imposibilă dezvoltarea musculaturii, în special la picioare.

Încă de la vârste fragede, Cristi a trecut prin multiple sesiuni de terapie, pentru a putea trece peste această situație și a duce o viață normală.

Într-un final, medicii au descoperit că tânărul are nevoie de o operație la șolduri, tenotomie, care să-i elibereze contracțiile musculare și să-l ajute să-și coordoneze pașii, însă pentru ca această operație să se poată face, familia copilului are nevoie de 18.900 de euro.

Operația se poate face doar în Turcia, iar părinții lui Cristi nu au acești bani. Acum intervii tu, cel care citești și care, zilnic vezi copii frumoși și sănătoși, care duc o viață normală. Oferă-i și lui Cristi șansa de a fi printre acești copii, de a se juca în parc, de a merge la școală!

Dă o mână de ajutor pentru un copil pe care nu îl cunoști, dar care – datorită ție – va avea o viață normală! Să faci bine nu te costă nimic!

Toți cei care vreți și puteți să ajutați, o puteți face donând în conturile:

BCR: RO16RNCB0857070319470001

BT: RO71BTRLRONCRT0583116401

Titular, Vescan Alina Marcela

Sau prin BT Pay la nr: +40 754 366 184

 

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.