m install
nello construct

Turneu amical de beach-volley la Turda

floris

CS Volei Turda organizează mâine primul turneu din această perioadă de pandemie.

Nu vor participa și alte echipe, vor fi prezente doar componentele formației turdene, care se vor împărți în șase echipe. Mini-turneul se va desfășura pe terenul de beach-volley din zona Băilor Sărate (la sintetic).

„E perioada în care trebuia să ne pregătim pentru reluarea campionatului. Am luat toate măsurile de siguranță, o să fie un turneu între noi. Vor fi 6 echipe, 3 echipe într-o grupă și vor juca fiecare cu fiecare. La final, locurile 1 din grupă vor juca între ele, la fel și pentru locurile 2 și 3. Vrem să facem turneul în format 2 vs 2, tocmai pentru a păstra distanța. Vrem să vedem care este și nivelul nostru.” a declarat Cristina Pîrv, coordonatoare proiectului voleibalistic de la Turda.

„Avem un plan structurat pe mai multe etape de pregătire și dezvoltare a fetelor, tocmai pentru a putea scoate maxim din perioada asta destul de dificilă, cu virus, restricții etc. Fetele sunt foarte receptive și dornice de volei. Mâine facem turneul acesta pe nisip, ca să vedem în ce stadiu ne aflăm cu pregătirea, să vedem cum se comportă în regim competițional, și noi ca staff, să vedem ce mai avem de pus la punct.” a declarat și preparatorul fizic al formației turdene, Vlad Toma.

Turneul va începe în jurul orei 9:30.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: