marian morar
m install
nello construct

Turiști blocați în zona Buscat salvați de jandarmii montani

zamblau eugen

Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan „Muntele Băișorii” alături de Salvamont Cluj au intervenit, în urma unui apel la S.N.U.A.U. 112, pentru a ajuta doi turiști care au rămas împotmoliți cu ATV-ul în zăpadă, în zona vârfului Buscat.

La finalul acțiunii, turiștii au fost avertizați în scris asupra faptului că se aflau într-o zonă în care este interzis accesul autovehiculelor.

„Astfel, dorim să reamintim faptul că accesul oricărui autovehicul în fondul forestier național, fără acordul scris al proprietarului sau administratorului este interzis” transmit jandarmii montani.

În acest context amintim că Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj a solicitat repartizarea unui spațiu pentru derularea în bune condiții, a activităților specifice pe care le desfășoară cadrele din subunitatea dislocată în municipiul Turda.

În fapt, prin Hotărârea Consiliului Local Turda nr. 100/23.05.2019 a fost aprobată închirierea fără licitație publică a unor spații situate administrativ în municipiul Turda, str. Tineretului nr. 6 către Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj, pentru o perioada de 5 ani, fiind stabilită o chirie lunară de 511,20 lei/lună.

Ca urmare a adoptarii acestei hotărâri, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Alexandru Vaida Voevod” a comunicat administrației turdene că nu dispune de fondurile bugetare necesare închirierii spațiilor, reintegrând solicitarea de a li se pune la dispoziție un spatiu cu titlu gratuit. 

Este vorba despre sediul situat în incinta Liceului Teoretic „Liviu Rebreanu”, la etajul II al clădirii internat, în suprafață totală de 710 mp. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2