nello construct

Turdenii vor putea patina tot anul în Parcul Central (FOTO)

Proiectul de construire și amenajare a centrului multifuncțional din Parcul Central se apropie cu pași repezi de finalizare, iar rezultatele sunt uimitoare, susține Primăria Turda pe rețelele de socializare.

Patinoarul a fost montat cu succes, astfel că, turdenii vor putea patina pe tot parcursul anului, nu doar în sezonul rece.

În prezent se lucrează la amenajarea aleilor exterioare și pregătirea terenului pentru pavare.

De asemenea, se lucrează la montarea detaliilor finale ale pergolelor aducând o notă de eleganță și umbra necesară pentru momentele de relaxare în aer liber.

La clădirile multifuncționale se montează fațada din lambriuri de lemn, după lucrări amănunțite de izolare a pereților exteriori și a acoperișului dar și montarea geamurilor și ușilor din aluminiu. În interior, se lucrează în ritm alert la finisaje și instalațiile electrice și termice.

După finalizarea lucrărilor vom avea o zonă modernă de relaxare și distracție pentru copilașii noștri chiar în mijlocul municipiului nostru. Astfel, în curând, în Parcul Central distracția și relaxarea va fi la Centrul Multifuncțional!”, transmite Primăria Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: