m install
nello construct

Turdenii pot scăpa de electrocasnice și deșeurile electrice GRATIS! O nouă campanie RoEcollect la Turda

floris

Lunar, Primăria municipiului Turda, în parteneriat cu RoEcollect, organizează o campanie de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice. În luna august, campania va avea loc pe data de 19.

„În data de 19 august, vă invităm să vă alăturați campaniei noastre de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice. Este momentul să scapi de aparatele electrice vechi sau stricate și să faci loc în casa ta pentru lucrurile cu adevărat importante!

DEEE – deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice. Astfel, orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile sau corpuri de iluminat care nu mai sunt folosite, intră în această categorie și trebuie reciclate. Cu toții suntem responsabili pentru a avea o comunitate curată și durabilă!

Indiferent dacă ești o gospodărie individuală, o instituție sau o firmă privată, suntem aici pentru tine. Pentru firme și instituții este pusă la dispoziție întreaga documentație necesară pentru casarea sau scoaterea din gestiune a deșeurilor.”, transmite Primăria Turda,.

Cum poți preda deșeurile?

Sună la 0755 406 406 pentru a solicita ridicarea de la domiciliu sau sediu de firmă.

Completează formularul online disponibil pe roecollect.ro/contact/ în orice moment al zilei, în oricare din cele 7 zile ale săptămânii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: