nello construct

Turdenii au răspuns la întrebarea ”Care crezi că ar trebui să fie obiectivul echipei Sticla Arieșul Turda?”

Cititorii TurdaNews au răspuns la întrebarea ”Care crezi că ar trebui să fie obiectivul echipei Sticla Arieșul Turda?”, în cadrul celui mai recent sondaj online realizat de noi.

Întrebarea a fost pusă în contextul în care Sticla Arieșul Turda este în lupta pentru promovarea în Liga 3, obiectiv care poate fi atins prin câștigarea seriei clujene a Ligii 4 și apoi câștigarea barajului de promovare.

57.50% dintre respondenți consideră că strategia clubului este una corectă, folosindu-se de ”veterani” pentru a realiza acest obiectiv, chiar dacă lupta nu e una deloc ușoară, iar ultimul rezultat ”alb” de pe teren propriu, 0-0 cu Victoria Viișoara, a arătat acest lucru.

În schimb, 38.75% consideră că importantă ar trebui să fie ”creșterea tinerilor, acordarea încrederii pentru aceștia, fără să conteze rezultatele”. 3.75% dintre respondenți au spus că nu știu ce să aleagă sau că nu îi interesează subiectul.

În acest moment, Sticla Arieșul Turda are 16 puncte (un joc mai puțin disputat) și se află la 5 puncte de ocupanta locului 1, Vulturul Mintiu Gherlii, cu care va juca sâmbătă pe propriul teren. În cazul unei victorii, turdenii ar putea încheia turul de campionat pe locul 1.

Pentru a vedea mai multe sondaje, respectiv răspunsurile turdenilor, puteți accesa secțiunea SONDAJE de pe site, dând click AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: