nello construct

Turdenii ajutați să-și descarce Certificatul Verde de către bibliotecarele de la Biblioteca Municipală

Biblioteca Municipală Teodor Murășanu Turda a inițiat o acțiune menită să vină în sprijinul comunității și a celor care doresc să-și descarce Certficatul Verde.

Vino la bibliotecă și te vom ajuta la generarea pe suport electronic sau imprimat a certificatului verde! Cei interesați trebuie să cunoască datele din actul de identitate și:

– luna când a fost efectuată ultima doză de vaccin, denumirea vaccinului administrat și județul în care s-a efectuat vaccinarea;

sau

– luna efectuării testului al cărui rezultat este negativ la testul pentru SARS-CoV-2 și județul în care s-a efectuat testarea;

sau

– luna efectuării primului test al cărui rezultat este pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2 și județul în care s-a efectuat testarea.

Listarea pe hârtie se face contra-cost, la prețul de 0.25 lei/pagină. Asistența se oferă la sediul central, Turda- Piața Republicii nr 52, holul instituției, de luni până vineri între orele 10:30 și 15:00” este mesajul instituției.

O acțiune similară este inițiată și de Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj care vine în sprijinul tuturor persoanelor interesate să genereze și să descarce certificatul COVID, pe suport electronic sau imprimat.

 

 

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: