m install
nello construct

Succes la Concursul Internațional de Dans „FANTASY”, pentru Cercul de Dans-modern, de la Palatul Copiilor Cluj Structura Turda

floris

Sâmbătă, 9 decembrie, a avut loc a doua ediție a Concursului Internațional de Dans „Fantasy”, eveniment organizat de Asociația „Copiii Palatului” în parteneriat cu Palatul Copiilor Târgu Mureș.

Într-o atmosferă plină de culoare și copii talentați, Cercul de Dans-Modern condus de profesor Daniela Heller s-a aliniat la start. Concursul a fost organizat pe patru categorii de vârstă, de la preșcolari, până la liceeni și șapte secțiuni de dans: Standard și Latino Show, Dans contemporan, Fantezie coregrafică, Dans modern, Balet și Open.

La categoria de vârstă cls. O-IV , formatia BUTTERFLYS a concurat la două secțiuni de dans, respectiv: Fantezie coregrafică și Open.

„Micuțele noastre au cucerit juriul prin prestația lor, în urma cărora au obținut două locuri I și un voucher la DANCESTARS of Transilvania, care va avea loc în luna mai la Bistrița.

Fetele care ne-au încantat prin prestația lor sunt: Ceclan Diana, Costea Emanuela, Costișor Natalia, Fodorean Daria, Jucan Mara, Moldovan Ariana, Moldovan Nicole și Nemeș Natalia.

Cu aceeași determinare, veteranele cercului nostru de dans, reprezentantele formației FLY: Bocșa Serena, Bucur Cristiana, Lazăr Oana, Martin Sonia, Moldovan Alexia, Pop Lavinia și Roșean Adriana, s-au calificat pe podium, obtinand un loc I la sectiunea Fantazie coregrafică și un loc II, la secțiunea Open. Totodată, au obținut și ele un voucher la DANCESTARS of Transilvania și calificarea pentru a doua oară, la un concurs de talie internațională „WORD DANCE CHAMPIONSHIP” care se va desfășura în luna octombrie la Roma.”, transmit reprezentanții Clubului.

De asemenea, la aceeași categorie de vârstă, cls.V-VIII, Moldovan Ariana, a concurat la categoria solo cu un dans contemporan și a obținut locul III.

Și cea de-a treia formație a cercului de dans-modern s-a întors cu un rezultat bun de la competiție.

„Bam-Bum, cls.IXXII, a concurat la secțiunea Dans modern, obținând locul II. Au fost momente de mare bucurie când fetele noastre au fost nominalizate alături de colegele lor mai mici, la aceeași competiție de talie internațională „WORLD DANCE CHAMPIONSHIP” de la Roma.

Din componența formației fac parte elevele: : Bucur Cristiana, Coloji Alina, Iamburca Diana Matean Doriana, Moldovan Alexia, Pop Lavinia și Roșean Adriana.”, mai transmit reprezentanții.

Aceeși formație a obținut la o categorie specială, obligatorie în concurs „Winter Wonderland” locul III. La acest moment și-au adus aportul și elevele Berekmeri Iris și Duca Diana.

Totodată, Moldovan Alexia, aflată la prima ei reprezentație în concurs, categoria solo, a obținut locul II la secțiunea Hip-hop.

„A fost un concurs greu, cu multe ore de emoții, stres și așteptare, o competiție cu un nivel ridicat de performanță, cu mulți copii talentați, juriul având o misiune dificilă pentru a stabilii clasamentul final.

Efortul depus de fetele noastre, multele ore de repetiții, transpirație și dăruire, au dat roade, ne-au clasat printre fruntașii clasamentului. Suntem foarte mândrii de ele și de rezultatele lor.

A fost o competiție care s-a încheiat cu un final frumos și care ne-a adus lacrimi de bucurie și fericire!

Felicitări tuturor, mulțumiri părinților pentru susținerea noastră în demersul nostru artistic!”, transmit reprezentanții.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: