m install
nello construct

Turdeanul Mihai Trif își lansează cartea (”Croitorul de nunți”) la Univers T în Cluj-Napoca!

floris

Organizatorul de evenimente Mihai Trif, originar din Turda, își va lansa noua sa carte în data de 24 februarie 2024, de la ora 15.30, în Amfiteatrul hotelului Univers T din Cluj-Napoca (lângă Iulius Mall).

”De data aceasta, cu entuziasm și nerăbdare, sunt fericit să anunț o nouă experiență către o călătorie a inimii!

”Croitorul de Nunți” – Ghidul tău pentru o nuntă fără cusur se lansează sâmbătă, 24 februarie, ora 15:30, la Amfiteatrul Univers T Hotel din Cluj-Napoca.

Fiecare pas, fiecare moment al acestui eveniment va fi o chemare la descoperire, comuniune, speranță și dragoste de viață.

Sunt convins că împreună vom crea, ca de fiecare dată, o atmosferă de neuitat, plină de iubire, emoție și bucurie.”, le-a transmis Mihai Trif celor care îl cunosc și îi apreciază munca.

Cartea lui Mihai Trif a apărut chiar în această lună, fiind disponibilă pentru achiziție pe platforma Libris (click AICI). Cartea este un ghid pentru o nuntă de vis, după cum spune autorul, dar reprezintă și un proiect caritabil, având în vedere că toți banii rezultați în urma vânzării acestei cărți, vor fi direcționați pentru sprijinirea pacienților cu colostomă.

”Toate fondurile încasate din tirajul meu merg spre pacienții cu colostomă. După toată suferința mea știu câtă nevoie este și lipsă de implicare. Forța noastră stă în unitate! Vă mulțumesc pentru comenzi.”, a transmis Mihai Trif.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: