Turdeanul Bogdan Nechifor, primul invitat al noii emisiuni de la TVR1, #Creativ!

foto_072017_bogdan-nechifor

De mâine, TVR1 va avea o nouă producție în grila de programe, #Creativ, care se va adresa “tinerilor deştepţi, activi şi pasionaţi”. Primul invitat al emisiunii va fi turdeanul Bogdan Nechifor!

 

”Postul public lansează emisiunea #Creativ, realizată de jurnalista TVR Claudia Spătărescu. Prima ediţie va fi marţi, de la ora 22.30, la TVR 1. 

#Creativ este o combinaţie între emisiune tv şi vlogging, fiind filmată, pe lângă camerele profesioniste, cu telefonul şi o cameră GoPro, din mai multe locuri reprezentative pentru invitaţi. 

Invitaţii emisiunii vor fi în principal tineri profesionişti în domeniile alese, dar care, dintr-un motiv sau altul, nu sunt cunoscuţi încă de publicul larg.

La finalul fiecărei ediţii, invitaţii vor da sfaturi tinerilor care vor, la rândul lor, să evolueze în domeniile alese.”, precizează paginademedia.ro.

Primul invitat al emisiunii este actorul Bogdan Nechifor. Cine este el?

Carte de vizită: 

  • Bogdan Nechifor s-a născut la Turda, în anul 1988.
  • A început actoria la 15 ani, iar în clasa a XI-a câştiga deja primul său Mare premiu la Festivalul Naţional de Teatru al Liceelor Vocaţionale (Timişoara, ediţia 2005).
  • A studiat actoria la UNATC, sub îndrumarea profesorilor Ion Cojar şi Adrian Titieni.
  • Pentru primul său rol într-un lungmetraj a fost nominalizat pentru “Cel mai bun actor în rol secundar” în cadrul Galelor Gopo (rolul părintelui Arsenie Boca din filmul „Poarta Albă”, regia Nicolae Mărgineanu).
  • În noiembrie 2015, a primit premiul pentru Cel mai bun actor în cadrul Festivalului de Dramatugie Contemporană Braşov, ediţia a XXVI-a, pentru rolul Jimmy Porter din „Priveşte înapoi cu mânie“.
  • A jucat alături de Armand Assante şi Răzvan Vasilescu în filmul „The Wanderers”, lansat în cadrul TIFF 2017, un film care va intra în curând pe marile ecrane din România.
  • Pe lângă munca de actor profesionist la Teatrul „Sică Alexandrescu din Braşov” sau apariţiile în scurtmetraje şi lungmetraje, Bogdan Nechifor este pasionat de forme alternative de teatru, fiind fondatorul Companiei de Teatru Labirint, o formă senzorială de teatru pe care el a adus-o în România.
  • Este creatorul spectacolelor produse de Compania de Teatru Labirint şi cofinanţate de ARCUB. Bogdan Nechifor este şi trainer, predă improvizaţie la Teatrul Fără Frontiere, încă din perioada studenţiei.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top