Turdeanul Alin Rus, dat afară de la FC Hunedoara! „Avea cel mai mare salar”, spun oficialii clubului

nello construct

Turdeanul Alin Rus, care a jucat în returul campionatului trecut la FC Arieşul, a fost dat afară de la FC Hunedoara, fiind bănuit că nu şi-a apărat şansele corect în unele jocuri din actualul campionat al Ligii 3. Oficialii clubului nu sunt deloc afectaţi de pierderea jucătorului care a activat şi în Liga 1, spunând că au făcut economii la club.

 

„Am multe semne de întrebare legate de evoluţia lui Rus în mai multe jocuri în care se pare că nu a evoluat la întreaga capacitate. Oricum, prin plecarea lui am făcut o economie substanţială la bugetul clubului. Avea cel mai mare salariu dintre toţi jucătorii”, s-a destăinuit Cornel Ene (unul din finanţatorii hunedorenilor) unor apropiaţi, citat de Liga2.

 

Contactat de cei de la Liga2, Alin Rus a refuzat să facă prea multe comentarii pe marginea acestui subiect, iar ulterior le-a trimis un SMS cu următorul text: „Dacă Ene are dovezi să iasă cu ele, dacă nu să îşi vadă de fierul vechi că atât ştie”.

 

Alin Rus a părăsit Gloria Bistriţa, în urmă cu un an, după ce tehnicianul bistriţennilor din acea vreme, Florin Halagian, l-a acuzat de non-combat în unele jocuri. Ulterior, Alin Rus s-a transferat la FC Arieşul, unde a jucat câteva jocuri doar în returul campionatului, deşi contractul a fost semnat pe un an şi jumătate. În presă au apărut informaţii că Alin Rus era cel mai bine plătit jucător turdean, cu 2000 de euro pe lună, deşi evoluţiile sale nu erau cele mai strălucite, la cei 34 de ani pe care îi are. După ce oficialii turdenilor au renunţat la serviciile sale, Alin Rus a plecat la FC Hunedoara, în vara acestui an.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: