m install
petlinii
nello construct

Turdean în arest preventiv pentru tâlhărie calificată și șantaj! (UPDATE)

floris

La data de  30 iulie a.c., poliţiştii biroului de Investigaţii Criminale Turda au identificat şi reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 35 de ani din municipiul Turda,  judeţul Cluj, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată, tentativă la tâlhărie calificată şi şantaj, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

În fapt, acesta, în seara zilei de 17 iulie a.c., în jurul orei 22.30, în timp ce se afla pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Turda, prin folosirea de acte de violenţă şi ameninţări, a deposedat un tânăr din municipiul Turda de mai multe bunuri pe care acesta le avea asupra sa şi a încercat acelaşi lucru cu un alt tânăr dar fără a sustrage ceva, întrucât acesta din urmă nu avea bunuri la el. Ulterior, bărbatul i-a trimis ameninţări persoanei tâlhărite cu scopul de a o detemina să-i dea o sumă de bani în contul unei pretinse datorii.

În urma prezentării bărbatului în faţa magistraţilor Judecătoriei Turda, a fost dispusă faţă de acesta măsura arestării preventive sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată, tentativă la tâlhărie calificată şi şantaj.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

UPDATE

Persoana arestată este Purece Gheorghe Indrei.

”În baza art 223 alin 2 Cod de procedură penală, art 202 alin 1, 3 , 4 lit e Cod de procedură penală , art 226 Cod de procedură penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda. Dispune arestarea preventivă, pentru 30 de zile, începând de azi, 31.07.2019 până în data de 29.08.2019 inclusiv a inculpatului P G I – cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată prev de art 233 Cod penal, art 234 aliniat 1 litera d Cod penal cu aplicarea art 41 aliniat 1 Cod penal, art 43 aliniat 5 Cod penal, tentativă la tâlhărie calificată prev de art 32 aliniat 1 Cod penal raportat la art 233 Cod penal, art 234 aliniat 1 litera d Cod penal cu aplicarea art 41 aliniat 1 Cod penal, art 43 aliniat 5 Cod penal, şantaj prev de art 207 aliniat 1, 3 Cod penal, cu aplicarea art 41 aliniat 1 Cod penal, art 43 aliniat 5 Cod penal, cu aplicarea art 38 aliniat 1 Cod penal. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 31.07.2019, ora 11,30”, precizează Judecătoria Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: