Turdean implicat într-un carambol, cinci persoane au fost rănite în urma accidentului!

foto_102015_carambol

Luni, pe raza localităţii Răscruci, în afara localităţii, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a cinci persoane și avarierea a două vehicule.

Un bărbat de 65 ani, din județul Bistrița-Năsăud, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Gherla înspre Cluj-Napoca, pe fondul neasigurării corespunzătoare, s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a ansamblului de vehicule care îl preceda, intrând în coliziune laterală cu acesta, la volanul căruia se afla un bărbat de 35 ani, din Turda.

De asemenea, autoturismul a acroșat un alt autovehicul care se deplasa înspre Gherla, condus regulamentar de către un bărbat de 57 ani, din Cluj-Napoca. În urma impactului, acesta din urmă a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 31 ani, din comuna Mica.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a doi pasageri, respectiv a unei femei de 63 ani, din județul Bistrița-Năsăud și a unui bărbat de 35 ani, din comuna Unguraș.

Totodată, ca urmare a accidentului au fost răniți ușor conducătorul auto de 31 ani și alți doi pasageri, respectiv o femeie de 36 ani și un minor de 8 ani, ambii din Cluj-Napoca.

Pagubele materiale au fost estimate la suma de 20.000 lei.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top