TurdaNews.net – numărul 1 în internetul local!

nello construct

De la finele săptămânii trecute, la doar două luni de la lansarea oficială, saitul informativ TurdaNews.net a devenit cel mai accesat sait local, depăşind saituri cu vechime de câţiva ani pe internet! Practic, conform monitorizării independente realizată de Trafic.ro, TurdaNews.net a depăşit 2.200 de cititori pe săptămână, tendinţa fiind în creştere şi pentru perioada următoare. TurdaNews.net este un proiect al Geflo Media SRL, societate condusă de jurnalistul Gelu Florea.

 

Performanţa este spectaculoasă, deoarece e foarte greu ca un sait nou, ca prezenţă pe internet, să depăşească atât de repede numărul de accesări al celorlalte saituri locale, unele dintre ele cu o prezenţă de câţiva ani pe internet. Este un proiect ambiţios, care este într-o continuă transformare, iar TurdaNews.net a ajuns să fie reperul informativ pentru cei care caută informaţia locală pe internet.

 

Următorul proiect al Geflo Media SRL vizează un parteneriat cu postul local Turda TV, care să se finalizeze cu emisia postului local pe internet, în direct.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: