m install
petlinii
nello construct

TurdaNews, singurul organ de media cu acoperire totală pe Zilele Localităților!

floris

TurdaNews, cel mai important organ de media local și principala sursă de informație a locuitorilor din zona Turda – Câmpia Turzii, va acoperi principalele evenimente de la Zilele localităților Turda, Câmpia Turzii și Mihai Viteazu, având cea mai mare echipă de reporteri care vor încerca să vă prezinte toate informațiile importante din aceste zile.

 

Daciana Derda, Gelu Florea, Florin Crișan, Alexandra Beldean (fotoreporter) – Turda/Mihai Viteazu, Iulia Circo și Cosmin Cărăian (fotoreporter) Câmpia Turzii, vor acoperi evenimentele din cele 3 localități.

Suntem singurul organ de media local care are o astfel de acoperire, cu reporteri la fața locului, așa că pe perioada Zilelor localităților principalele informații le puteți afla doar de pe TurdaNews!

Intrați pe www.TurdaNews.net sau abonați-vă (like) la pagina de Facebook a TurdaNews: www.facebook.com/TurdaNews, pentru a fi conectat la informație.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: