TurdaNews, principala sursă de informație locală! La mare distanță!

fotografie TurdaNews

TurdaNews este principala sursă de informație locală, la mare distanță de oricare alt organ de media local (avem cititori mai mulți decât toate celelalte siteuri de știri la un loc!). Datele de audiență pentru luna februarie 2021 vorbesc de la sine: 152.573 cititori unici.

Conform Facebook Analytics, care oferă cele mai precise date de audiență zonală, în prima lună a acestui an TurdaNews a avut 19.200 cititori unici din Turda, 8.300 cititori unici din Câmpia Turzii, dar și 21.200 cititori unici din Cluj-Napoca, fiind singurul site de știri din zona Turzii care penetrează informațional și la nivel de capitala județului.

În mediul rural aferent zonei Turzii, audiențele lunii februarie 2021 sunt următoarele:

  • Viișoara: 1.090 cititori unici
  • Mihai Viteazu: 1.080 cititori unici
  • Tritenii de Jos: 828 cititori unici
  • Călărași: 488 cititori unici
  • Ceanu Mare: 431 cititori unici
  • Moldovenești: 333 cititori unici
  • Săndulești: 241 cititori unici
  • Tureni: 218 cititori unici

TurdaNews este singurul site din zona Turzii inclus în Google News (există și aplicație pentru mobil, Știri Google sau Google News, unde puteți căuta publicația nostră și vă puteți abona la actualizări).

TurdaNews este principala sursă de informație din zona Turda-Câmpia Turzii, având lunar circa 150.000-200.000 de cititori unici, majoritatea din zona municipiilor Turda – Câmpia Turzii, a zonei rurale aferente, dar și din Cluj-Napoca, capitala județului. Pagina de Facebook a TurdaNews are peste 41.000 de fani și peste 43.000 de urmăritori.

În acest moment, la TurdaNews sunt 5 jurnaliști: Gelu Florea, Daciana Derda, Florin Crișan, Alexandra Mocean și Eugen Pop.

Siteul de știri TurdaNews este actualizat zilnic, pe toată durata zilei, cu cele mai noi informații din zonă, dar și alte informații de interes general, oferind astfel cea mai completă paletă de informații. TurdaNews este singurul site de știri care oferă constant transmisiuni LIVE VIDEO, dar și investigații și dezvăluiri despre care nu veți citi pe alte siteuri de știri. De asemenea, TurdaNews are o secțiune de Evenimente locale, dar și secțiune de Mica Publicitate, unde puteți pune anunțuri gratuite.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top