marian morar
m install
nello construct

TurdaNews, peste 30.000 de fani pe Facebook!

zamblau eugen
floris

Siteul de știri locale TurdaNews a depășit cifra de 30.000 de fani ai paginii de Facebook (www.facebook.com/turdanews), fiind cel mai apreciat organ de media, la mare distanță de oricare altul. Majoritatea fanilor sunt din municipiile Turda și Câmpia Turzii, dar avem fani și din Cluj-Napoca, București, Mihai Viteazu, Viișoara sau Luna. Majoritatea fanilor (50,1%) sunt din categoria activă a publicului (publicul comercial), cu vârsta între 25-44 ani.

 

Lansat la 1 august 2008, siteul de știri locale TurdaNews a împlinit 9 ani de existență, la începutul acestei luni.

Siteul de știri s-a dezvoltat permanent, a inovat permanent și a adus jurnalismul de calitate, profesionist, la un clik distanță! Dezvoltarea s-a produs și în ceea ce privește echipa redacțională, de la 1 septembrie 2017, echipa mărindu-se cu un reporter din Câmpia Turzii: Iulia Circo.

În acest moment, echipa TurdaNews este formată din: Gelu Florea, Daciana Derda, Florin Crișan, Eugen Pop și Iulia Circo.

Mulțumim tuturor acelora care ne apreciază munca, intuind efortul pe care-l depunem pentru ca cititorii noștri să fie informați corect și la timp!

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: