TurdaNews, peste 30.000 de fani pe Facebook!

foto_082017_fani-facebook

Siteul de știri locale TurdaNews a depășit cifra de 30.000 de fani ai paginii de Facebook (www.facebook.com/turdanews), fiind cel mai apreciat organ de media, la mare distanță de oricare altul. Majoritatea fanilor sunt din municipiile Turda și Câmpia Turzii, dar avem fani și din Cluj-Napoca, București, Mihai Viteazu, Viișoara sau Luna. Majoritatea fanilor (50,1%) sunt din categoria activă a publicului (publicul comercial), cu vârsta între 25-44 ani.

 

Lansat la 1 august 2008, siteul de știri locale TurdaNews a împlinit 9 ani de existență, la începutul acestei luni.

Siteul de știri s-a dezvoltat permanent, a inovat permanent și a adus jurnalismul de calitate, profesionist, la un clik distanță! Dezvoltarea s-a produs și în ceea ce privește echipa redacțională, de la 1 septembrie 2017, echipa mărindu-se cu un reporter din Câmpia Turzii: Iulia Circo.

În acest moment, echipa TurdaNews este formată din: Gelu Florea, Daciana Derda, Florin Crișan, Eugen Pop și Iulia Circo.

Mulțumim tuturor acelora care ne apreciază munca, intuind efortul pe care-l depunem pentru ca cititorii noștri să fie informați corect și la timp!

 

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top