TurdaNews la un alt nivel: audiența ne plasează în topul județean! Vezi ce surprize îți pregătim din luna august!

foto_072017_turdanews-site

Siteul de știri locale TurdaNews a ajuns la un alt nivel: avem de 2 ori mai mulți cititori decât toate celelalte siteuri locale la un loc! Audiența TurdaNews este în competiție cu siteurile de știri ale unor publicații județene/regionale!

 

Asta chiar dacă targetul siteului nostru de știri vizează municipiile Turda și Câmpia Turzii, plus zona rurală aferentă, în timp ce siteurile județene se adresează locuitorilor din tot județul (de circa 6 ori mai mulți decât zona de audiență a TurdaNews).

Practic, asta demonstrează că TurdaNews a pătruns foarte bine în zona municipiilor Turda – Câmpia Turzii, procentul de penetrare în rândul populației fiind mai mare decât a oricărui alt site din județ, raportat la audiența vizată!

Pornind de la cifrele de audiență înregistrate pentru luni, 24 iulie 2017, furnizate de siteul trafic.ro, se constată diferența uriașă dintre TurdaNews și orice alt site local. Dacă TurdaNews a ajuns la 10.727 cititori unici/zi, nici un alt site local nu a atins 2.000 de cititori unici, în aceeași zi! Trei siteuri au avut cititori în intervalul  valorilor 1.269-1.840 unici/zi (inTurda.ro, Ziarul21.ro și Ziar15Minute.net), în timp ce celelalte siteuri locale nu au depășit valoarea de 500 de cititori unici/zi (InfoAries.ro, AgoraMedia.ro, TurdaInfo.ro, TurdaLive.ro).

Cu valorile de audiență înregistrate, TurdaNews a depășit alte siteuri de știri județene/regionale, cum ar fi  Ziar de Cluj (10.648 cititori unici), Dejeanul (6.926 cititori unici), Gazeta de Cluj (6.109 cititori unici), CityNews (5.593 cititori unici, mai multe județe), Actual de Cluj (5.534 cititori unici), Someșeanul (2.444 cititori unici, mai multe județe), Ziarul Făclia (2.173 cititori unici).

Cu valorile de audiență înregistrate de TurdaNews atacăm pozițiile celor mai citite publicații județene online: Monitorul de Cluj (12.481 cititori unici), Ziua de Cluj (16.816 cititori unici) și Știri de Cluj (23.595 cititori unici).

Lansat la 1 august 2008, siteul de știri locale TurdaNews va împlini 9 ani de existență peste câteva zile. Cu această ocazie, în cursul lunii august pregătim unele surprize:

  • lansarea unei noi versiuni a siteului, modernă, adaptată tehnologiilor moderne, în care informațiile vor putea fi accesate mai ușor
  • lansarea unei secțiuni dedicate rezultatelor sportive (în noul site), în care cititorii pot accesa informații actualizate despre rezultate/clasamente/jucători înregistrate de echipele din zona noastră, secțiune care va avea și varianta personalizării unor pagini ale echipelor sportive din zonă (cu rezultate, fotografii, alte detalii) și chiar varianta personalizării conturilor de sportivi (aceștia își pot încărca poze și vor putea pune detalii despre ei)
  • lansarea unei secțiuni dedicate evenimentelor din zona Turda – Câmpia Turzii, de unde cititorii pot afla, din timp, tot ceea ce se organizează în zonă (organizatorii de evenimente vor putea adăuga și ei informații despre evenimentele pe care le organizează, care vor deveni publice pentru cititorii TurdaNews)
  • secțiuni Video și Foto conectate direct la conturile noastre de YouTube și pagina de Facebook (astfel, în momentul în care încărcăm un video în contul TurdaNews de pe YouTube, el va deveni vizibil și în secțiunea de pe site; la fel, când încărcăm albume foto de la diverse evenimente, pe pagina noastră de Facebook, acestea vor deveni vizibile și în secțiunea dedicată de pe siteul nostru).
  • vom oferi posibilitatea publicării de reclame în diverse zone de pe site, prin procedură online (fără a ne contacta direct în acest sens), publicitarii putând alege între mai multe forme/variante publicitare (vom avea și publicitate de tip ”text”, așa cum oferă și Google), cu plată online sau offline (necesită conformarwea de plată); în plus, publicitarii vor avea și opțiuni avansate de targetare (de exemplu: pot plăti pentru vizualizările reclamei și pot selecta ca reclama să fie vizibilă doar pentru cititorii din Turda sau Câmpia Turzii, de exemplu, asigurându-se astfel un raport optim, în funcție de interese).
  • vom lansa emisiunile live tv, cu ajutorul unei stații moderne de producție live tv, la care se vor cupla mai multe camere, asigurând astfel o calitate ridicată producțiilor/emisiunilor realizate de noi.
  • vom oferi cele mai mici tarife de publicitate, raportat la audiență; cei interesați își pot face reclame (vom avea cele mai variate tipuri de reclame) la prețuri acceptabile.
  • o nouă secțiune de Mica Publicitate, care va oferi posibilitatea și unor zone de comerț online (în prima fază, gratuit).
  • o secțiune dedicată afacerilor/serviciilor locale, în care firmele își pot insera oferta, locația, datele de contact și multe altele, creându-se astfel o bază de date pentru cititorii TurdaNews (care nu-s puțini).
  • și… altele! 

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top