TurdaNews încheie anul în forță: Diferență de audiență colosală față de celelalte siteuri de știri!

audienta tn saptamana

Anul 2018 se încheie cu o diferență colosală de audiență între TurdaNews și celelalte siteuri de știri din zonă, diferența față de siteul situat pe locul 2 fiind cu peste 6 ori mai mare, iar toate siteurile concurente la un loc au sub jumătate din audiența TurdaNews!

 

TurdaNews este, de departe, principala sursă de informație locală în zona Turda-Câmpia Turzii, diferența de audiență face de orice alt site din zonă fiind colosală. În săptămâna 24-30 decembrie 2018, ultima a acestui an, TurdaNews a avut aproape 42.500 de vizitatori unici, în timp ce alte siteuri nu au ajuns nici măcar la 7.000 de vizitatori unici/săptămână. 

”Este îmbucurător pentru noi că încheiem anul în forță, bifând încă un an în care am fost lideri de audiență, la foarte mare distanță de orice alt site din zonă, lucru care se întâmplă din anul 2009 încoace! Audiența uriașă certifică faptul că suntem o sursă de informație credibilă, serioasă, cu informații din diverse domenii de activitate sau de interes, astfel încât locuitorii din zona Turda – Câmpia Turzii au de unde să afle ceea ce-i interesează, cu atât mai mult cu cât suntem singurul site care oferim, pe lângă multitudinea de articole, mica publicitate (anunțurile se pot pune gratuit, automat), calendarul evenimentelor din zonă (spectacole, ședințe de consiliu local, întreruperi în furnizarea serviciilor de electricitate/apă/gaz, evenimente sportive/culturale etc), galerie foto și video compactă de la diversele evenimente din zonă, siteul nostru fiind actualizat zilnic, de mai multe ori. Trebuie menționat și faptul că avem cea mai profesionistă echipă din mass media locală, indiferent dacă ne referim la studiile jurnalistice de specialitate sau la experiența dobândită în mass media județeană sau zonală”, a declarat jurnalistul Gelu Florea, proprietarul societății care deține siteul TurdaNews.

În cursul lunii decembrie 2018, TurdaNews a depășit 35.000 de fani ai paginii de Facebook (www.facebook.com/turdanews), fiind și singurul site din zonă care este acceptat în platforma de știri Google News, lucru care contribuie la o vizibilitate mai mare a informațiilor publicate de noi, atât în rețeaua Google (prin serviciile Search, News etc), cât și la nivel regional/național.

Citește și:

Avem peste 35.000 de fani pe Facebook! Vă mulțumim!

TurdaNews a fost lansat în 1 august 2008, cu intenția declarată de a deveni principala sursă de informație locală, lucru reușit abia la un an după apariție. În prezent, subiectele care sunt publicate pe siteul de știri, editat de societatea Geflo Media SRL (al cărei acționar unic este jurnalistul Gelu Florea), sunt furnizate de 4 jurnaliști: Gelu Florea, Daciana Derda, Florin Crișan și Eugen Pop.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top