TurdaNews are peste 29.000 de fani! Vă mulțumim!

foto_052017_turdanews-fani

TurdaNews a mai depășit o barieră: cea a celor 29.000 de fani! Sunt persoane care apreciază munca noastră, care vor să fie informate despre tot ceea ce se întâmplă relevant în zona Turda-Câmpia Turzii și care ne transmit respectul lor pentru ceea ce facem! Cifra este imensă, trebuie să recunoaștem…

 

Vă mulțumim pentru aprecierile voastre, pentru sfaturile voastre, pentru ideile pe care ni le transmiteți, pentru informațiile pe care ni le oferiți în calitate de colaboratori, pentru modul în care ne criticați atunci când e nevoie… Vă mulțumim pentru tot!

Evident, nu ne oprim aici!

Continuăm, împreună! Spuneți-le prietenilor și apropiaților să ne dea un LIKE și să se conecteze la siteul care oferă zilnic, 24 de ore din 24, cele mai multe informații locale, din toate domeniile de interes!

TurdaNews are cea mai mare audiență în zona Turda-Câmpia Turzii, fiind de departe principala sursă de informație locală pentru mii de persoane din municipiile Turda și Câmpia Turzii, dar și din zona rurală aferentă, totodată având un puternic impact la nivelul municipiului Cluj-Napoca, unde avem mii de cititori, în fiecare lună. TurdaNews are o echipă redacțională formată din: Gelu Florea, Daciana Derda, Florin Crișan și Eugen Pop.

TurdaNews este singurul site local care:

– realizează transmisiuni LIVE VIDEO de la principalele evenimente (confruntări sportive, ședințe de Consiliu Local, conferințe de presă, alte evenimente etc)

– are o secțiune de Mica Publicitate unde cititorii pot pune singuri anunțuri, GRATUIT, iar acestea se publică automat! Vezi AICI.

– se actualizează permanent cu informații locale 24 de ore din 24, 7 zile din 7!

– are publicate Locuri de muncă din diverse domenii, într-o secțiune de la Mica Publicitate (Locuri de muncă) special destionată celor aflați în căutarea unui loc de muncă. Vezi AICI.

– are o rubrică destinată EXCLUSIV cititorilor și problemelor semnalate de ei, denumită Știrea Cititorului, prin intermediul căreia cititorii transmit tot ceea ce cred că este relevant pentru a fi transmis (informații/probleme sesizate/critici etc). Vezi AICI.

– are un canal de YouTube cu peste 2.100 de abonați la tot ceea ce înseamnă noutăți video (materiale video realizate de TurdaNews, transmisiuni Live Videro realizate prin intermediul platformei YouTube – cu care TurdaNews are un parteneriat). Vezi AICI.

– este înscris în BRAT/SATI (SATI ofera pietei de media si publicitate informatii complete cu privire la audienta, profilele sociodemografice si traficul siteurilor web. Rezultatele de audienta SATI reprezinta etalonul pietiei de publicitate in tranzactionarea spatiului publicitar pentru mediul online). Vezi AICI.

– folosește serviciul ”pushnotificări”, prin intermediul căruia cei interesați se pot ”abona” la știri, priminf pe desktop/laptop/tabletă/smartphone ultimele actualizări ale siteului sau alte informații importante/relevante (deja avem peste 400 de ”abonați”!).

– a transmis în exclusivitate meciuri ale echipei de handbal Potaissa Turda, din Liga Națională de handbal masculin și din Cupa Challenge!

Pregătim și alte noutăți:

– primul site local pe care clienții de publicitate vor putea cumpăra direct spații publicitare, cu plata online sau prin virament bancar! Evident, asta înseamnă și o transparență totală în ceea ce privește tarifele de publicitate și spațiile aferente disponibile.

– primul site care va dezvolta o componentă pentru iubitorii sportului, care va conține secțiuni cu rezultatele echipelor din zonă, cu marcatori, cu fotografii cu jucători, clasamente actualizate și alte statistici.

– și mai avem și altele în lucru, însă… toate la timpul lor! 🙂

Pagina de Facebook a TurdaNews (www.facebook.com/turdanews) are o repartizare bună a fanilor, dacă ne raportăm la vârstă. Astfel, 22% dintre fanii noștri au vârsta între 13-24 ani, 40% au vârsta între 25-44 ani, iar 27% au vârsta peste 45 de ani. 55% dintre fanii noștri sunt femei, iar 45% sunt bărbați. Impactul postărilor de pe pagina de Facebook depășește, săptămânal, 50.000 de persoane!

Iată structura de vârstă a celor care ne apreciază:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top